Met limousine naar kerstdiner

Als VIP naar het kerstdiner. Die droom kwam uit voor groep zeven van basisschool Triade Hornmeer. De glimmend witte limousine stond woensdagmiddag om half zes klaar in de Ophelialaan om in drie ritjes de kinderen naar school te vervoeren.

Deze VIP-behandeling hadden de leerlingen te danken aan de tienjarige Lauren van Dam. Zij was ingegaan op de kerstactie van Winkelcentrum Ophelialaan waarin scholieren gevraagd werd naar kinderen die een zogenaamde kerstmetamorfose verdienen. Ze dacht gelijk aan klasgenootje Nicky Stricker die een heel vervelend jaar achter de rug had, onder meer doordat haar oma overleed. Voor de winkeliersvereniging was het een aanmelding die er uitsprong en dus mochten Nicky en Lauren hun klas het goede nieuws vertellen.

Verwensessie
Voor Nicky was er voorafgaand aan het kerstdiner dus eerst de verwensessie waarin ze in het nieuw werd gestoken door Teddy's Kinderkleding, van schoenen werd voorzien door Hopperz, make-up van Etos kreeg aangebracht en een spectaculair kapsel kreeg aangemeten compleet met lampjes bij Teddy's. Als een stralende diva mocht Nicky vervolgens plaats nemen in de Limo die voor heel wat bekijks zorgde in de winkelstraat. Maar ook bij de school waar de rode loper voor de klas was uitgelegd. Een eer die normaal alleen sinterklaas te beurt valt.

Foto's en tekst Arjen Vos

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin