Meer financiële vrijheid als vrouw: zo bereik je het

Bij financiële vrijheid denken de meeste mensen aan succesvolle mannen. Eigenlijk is dat jammer, want er zijn ook heel wat vrouwen die de weg naar succes weten te vinden. Hoe bereik jij zelf financiële vrijheid? We geven je drie tips/

Beginnen met beleggen en investeringen
Beleggen is een van de beste manieren om te werken naar financiële vrijheid. Het is een manier om passief inkomen te genereren. Misschien laat je nu je spaargeld op de bank staan, maar daar krijg je maar weinig rente over. Het is altijd goed om wat geld achter de hand te hebben, maar als je belegt, is er een grote kans dat je geld meer waard wordt. Investeer elke maand een bedrag en de weg naar financiële vrijheid wordt makkelijker.

Zo kun je bijvoorbeeld investeren in Bitcoin. Een cryptomunt die al meer dan 15 jaar populair is. Natuurlijk weet iedereen dat de waarde van de Bitcoin fluctueert, maar we weten ook dat de waarde ervan soms naar toppunten kan stijgen. Houd jij het hoofd koel en koop en verkoop je op het juiste moment, dan kun je daar een leuk zakcentje aan overhouden. Bij Amdax lees je hoe simpel het is om te beginnen met deze investering.

Let op je uitgaven
Geld verdienen door te besparen? Zeker. Want als je minder geld uitgeeft dan je verdient, kom je sneller tot je ultieme doel: financiële vrijheid. Het is heel verleidelijk om een keer een extra setje kleding te kopen of geld uit te geven aan etentjes, maar met dat geld kun je ook aan je toekomst werken. Leg een groot deel apart en geef het geld niet uit. In plaats daarvan gebruik je het bijvoorbeeld om te investeren in Bitcoin.

Geef alleen nog geld uit aan datgene wat echt noodzakelijk is. De rest houd je apart. Je leeft dan iets soberder, maar dat levert je op de lange termijn dan weer een stuk meer gemak op.

Start je eigen bedrijf
Misschien klinkt het hard, maar tenzij je bij een heel groot bedrijf werkt, word je van een 9 tot 5 baan niet rijk. Financiële vrijheid betekent voor de meeste vrouwen dat je financieel onafhankelijk bent. Als je afhankelijk bent van je baas, ben je niet onafhankelijk. Heb je een ondernemersgeest, dan kun je een bedrijf opstarten. Dan moet je natuurlijk wel een goed product in gedachten hebben om te verkopen.

Een online training, een boek, affiliates of een eigen webshop: als je een goed idee hebt en je constant inzet en blijft leren en investeren in het verbeteren van je bedrijf, is de kans op succes groot. Ga aan de slag en bekijk of het iets voor je is.

(Partnerbijdrage Digital Rise)

 

2 reacties

  1. Reclame in artikelverpakking! Hoe succesvol bitcoin ook is (geweest?), het blijft een soort van piramidespel, waarvan de actuele spelers op een onverwacht moment de dupe zijn als de piramide wegens het ontbreken van een fundering, instort. Beleggen is al ietsje zekerder, maar vereist ook inzicht en geluk. Start je eigen bedrijf maar met belegging van anderen.
    Geld vastzetten in plaats van ervan te genieten is gokken op een lang en gezond leven… Wie kan dát garanderen?!
    Nee, lééf en houd net voldoende reserve voor overzienbare risico’s en afschrijvingen.

  2. Reclame in artikelverpakking! Hoe succesvol bitcoin ook is (geweest?), het blijft een soort van piramidespel, waarvan de actuele spelers op een onverwacht moment de dupe zijn als de piramide wegens het ontbreken van een fundering. Beleggen is al ietsje zekerder, maar vereist ook inzicht en geluk. Start je eigen bedrijf maar met belegging van anderen.
    Geld vastzetten in plaats van ervan te genieten is gokken op een lang en gezond leven… Wie kan dát garanderen?!
    Nee, lééf en houd net voldoende reserve voor overzienbare risico’s en afschrijvingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin