Max Verstappen bij Ab Müller

(Adv.) Heel Holland lijkt in de ban van Max Verstappen. Sinds zijn legendarische overwinning in de Formule 1 op het circuit van Barcelona twee weken geleden, volgt zondag de race door het stratencircuit van Monaco. Banketbakker Ab Müller grijpt de race aan om zijn tearoom open te gooien en geeft mensen zo gelegenheid om bij hem te komen kijken. Sven Müller maakt voor de gelegenheid speciale 'Max Verstappen tompoucen'.
 
De banketbakker is zelf verzot op autosport en hoefde niet lang na te denken om een actie te organiseren. Hij had al eerder Eurovisie Songpoucen en Ajax tompoucen. Nu dus tompoucen met een autocoureur in de hoofdrol.
 
Te leuk
“Ik kijk van jongsafaan al naar Formule 1 op tv en heb zelf meegewerkt in een 'Formule Ford-team'. Dat we nu een Nederlander hebben die het geweldig doet en daarmee ons land op een mooie manier op de kaart zet, vind ik fantastisch. Het onderwerp is te leuk om te laten liggen. En daarbij slaat het aan. Ik heb al zoveel positieve reacties ontvangen.”
 
Geen Red Bull
Het recept van de tompoucen, die trouwens ook te bestellen zijn en af te halen tussen 13:00 en 14:00 uur, is natuurlijk een beroepsgeheim. Scheutje Red Bull door de pudding, racewieltjes erlangs en een vleugel aan de achterkant? “Haha, nee hoor! We gaan uit van ons aloude productieproces. Alleen met een afbeelding aan de bovenkant is de link met Verstappen zichtbaar.”
 
Vanaf 13:00 uur gaat de tearoom open en om 14:00 uur start de race. Wie vooraan wil zitten, moet op tijd komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel