Makelaars Hoogendoorn en Huisman samen verder

(Advertorial) Met ingang van 1 januari 2017 voegen Arjan Hoogendoorn en Emmelien Huisman hun makelaarskantoren samen. Beide makelaars gaan verder onder de naam Huisman & Hoogendoorn makelaars O.Z. Door de krachten te bundelen ontstaat er een sterkere speler op de markt die beschikt over optimale kennis en ervaring in de regionale woning- en bedrijfsmakelaardij.
 
Emmelien Huisman heeft haar kantoor in Uithoorn, Arjan Hoogendoorn in Aalsmeer. Achter de schermen wordt al geruime tijd op een constructieve wijze met elkaar samengewerkt. “Steeds meer is hierbij het besef ontstaan dat onze visie op de makelaardij, ons streven naar optimale kennis en onze gedreven werkwijze goed op elkaar aansluiten. Dat onze werkgebieden naadloos in elkaar overlopen, versterkt de positie van ons nieuwe kantoor alleen maar meer,” aldus Arjan Hoogendoorn.
 
Juridische knowhow
Hoogendoorn Makelaardij is vooral actief in de aan- en verkoop van woningen, de verhuur van woningen en bedrijfspanden en taxaties. Daarnaast beschikt het kantoor aan de Van Cleeffkade over bovengemiddelde juridische knowhow waardoor ook zeer complexe dossiers in goede handen zijn. Arjan Hoogendoorn heeft als meester in de rechten ook zitting in het Tuchtcollege Makelaardij Nederland.
 
Uitstekend onderhandelaar
Emmelien Huisman Makelaardij is opgericht in 2010 en is na de start ‘aan de keukentafel’ doorgegroeid naar een eigen vestiging in het markante pandje met trapgevel aan het Marktplein 13 in Uithoorn. Emmelien is, naast full-service makelaar, ook actief in de begeleiding bij aankoop op onroerend goed veilingen. Zij beschikt over een aangeboren gevoel voor de markt en weet vastgoed op de juiste waarde te schatten. Daarnaast heeft Emmelien zich ontpopt tot een uitstekend onderhandelaar die voor haar cliënten altijd het meest gunstige resultaat weet te behalen.
 
Behalve woningmakelaars zijn zowel Arjan Hoogendoorn als Emmelien Huisman NRVT gecertificeerd bedrijfsmakelaar. Daardoor zijn ook de aan- en verkoop, verhuur en taxatie van winkel- en bedrijfspanden in vertrouwde handen.
 
H2 makelaars
Huisman & Hoogendoorn Makelaars O.Z. blijft gewoon actief vanuit beide huidige vestigingen. Ook de telefoonnummers blijven ongewijzigd.
Wat wel verandert, zijn de website en het emailadres. Het volledige aanbod is vanaf 1 januari 2017 te vinden op de nieuwe website  www.h2makelaars.nl . Het emailadres is info@h2makelaars.nl.
 
Foto's: Emmelien Huisman en Arjan Hoogendoorn bij het nieuwe logo, het team van de nieuwe samenwerking met vlnr Karen Brussee, Emmelien Huisman, Arjan Hoogendoorn, Jurinda Visser en Joan Schouten. Foto's Arjen Vos

Eén reactie

  1. Succes verzekerd! Bij een makelaarskantoor met visie geldt immers dat 1+1=3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin