‘Lokaal ondernemen is de kracht van Bidfood’

(Foto: firma Bidfood)

AalsmeerVandaag geeft wekelijks een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Koen van Soelen, regionale accountmanager bij Bidfood.

Door: Hans van der Linden. Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op de online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. De focus bij Bidfood ligt volledig op de professionele foodwereld: Van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Boven alles zijn is Bidfood een mensenbedrijf. De aanpak is persoonlijk. Als geen ander begrijpen zij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.

Wat doet Bidfood?
Bidfood is dé online horeca groothandel van Nederland. Met een overzichtelijke, gemakkelijke webshop als dé plek voor uw bestellingen en inspiratie omtrent uw horecazaak. Bidfood helpt klanten door de wereld van food dichtbij te brengen en heeft een groot assortiment met meer dan 60.000 producten. Ze bieden A merken en kwalitatieve eigen merken tegen de scherpste acties en er is altijd iemand in de buurt om uw vragen te beantwoorden.

Koen van Soelen, regionale accountmanager bij Bidfood stelt zich kort voor
Goedendag! Leuk dat je even tijd neemt om Bidfood wat beter te leren kennen. Mijn naam is Koen van Soelen en ik ben accountmanager voor Bidfood onder andere in de regio Aalsmeer. Ik ben opgegroeid in Den Haag en woonachtig in Hoofddorp vlak bij ons kantoor waarvandaan ik werkzaam ben. Als je contact met mij opneemt, via een van de onderstaande telefoonnummers, vertel je graag meer over de leukste groothandel van ons land en wat wij met elkaar voor jou kunnen betekenen. Tot snel!

Onderscheidend
Het klanten bestand van Bidfood zoals in de regio groot Aalsmeer is heel divers, van bijvoorbeeld de luchthaven Schiphol, sport en bedrijfskantines, instellingen, maar ook de horeca bij u om de hoek. Bidfood heeft een aantal onderscheidende kenmerken, hierdoor zijn zij uitermate succesvol.
* Mensgericht. De organisatie is zowel intern als extern mensgericht. Hierdoor zitten medewerkers van Bidfood lekker in hun vel, vullen elkaar goed aan en dat komt tot uiting in de uitstekende dienstverlening naar hun klanten
* Hoge klantvriendelijkheid. De dienstverlening van Bidfood is regionaal georganiseerd en alle medewerkers zijn in eigen dienst, zoals chauffeurs en de medewerkers klantenservice. In Noord-Holland maakt Koen deel uit van een team van 10 accountmanagers.
* Uitgekiende logistiek om de klanten goed te kunnen bedienen. Denk hierbij aan apart vervoer binnen de grote steden.
* Onderscheidend in prijs. Er zijn bij Bidfood geen fysieke winkels. Hierdoor is er een zeer efficiënte bedrijfsvoering, kan Bidfood scherp (wereldwijd) inkopen. Daarnaast heeft Bidfood eigen private labels.

Niet voor niets is Bidfood de op twee na grootste leverancier in zijn segment in Nederland. Wereldwijd is Bidfood in 36 landen actief. Om te kunnen bestellen bij Bidfood is een inschrijving bij de KvK nodig en voor bezorgen is een bestelgrootte van een bestelling van € 499,- het minimum. Ook kan ervoor gekozen worden om zelf de online bestelling bij één van de locaties van Bidfood op te halen.

Lidmaatschap BusinessClub.
Ondanks dat Bidfood landelijk en zelfs wereldwijd werkt is het de kracht van Bidfood om lokaal te ondernemen. Door het lidmaatschap bij de BusinessClub van FC Aalsmeer blijft deze lokale verbondenheid met de ondernemers van Aalsmeer en omstreken geborgd. Daarnaast is de BusinessClub van FC Aalsmeer en actieve BusinessClub en heeft aansprekende en interessante thema-avonden.

www.bidfood.nl
www.facebook.com/BidfoodNL
www.instagram.com/bidfoodnl
www.youtube.com/c/BidfoodNL

Koen van Soelen – 0612215810
Bidfood Hoofddorp – 0235638050
Bidfood landelijk – 0888008900

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin