Leegverkoop bij Sani-Dump vanwege nieuwbouw

Nana Aniam en Raymond Weeber richten zich op de leegverkoop

Door: Arjen Vos. In de tien jaar dat Sani-Dump met een showroom aan de Lakenblekerstraat gevestigd is, heeft de sanitairspecialist naam gemaakt in zowel Aalsmeer als de omgeving. De winkel die A-merken sanitair voor bodemprijzen aanbiedt, staat voor een grote verandering. Het pand wordt binnenkort met de grond gelijkgemaakt en daarvoor in de plaats komt een opzienbarend gebouwencomplex waarvan Sani-Dump de hoofdgebruiker wordt. Om die reden houdt Sani-Dump komend weekend een grootse uitverkoop met kortingen tot 80 procent.

De sanitairspecialist die al tien jaar een showroom heeft op deze plek en in de periode daarvoor het magazijn bijhield voor de andere vestigingen in Noord-Holland is blij met de aanstaande nieuwbouw. Franchisenemer Nana Aniam vertelt dat het weinig had gescheeld of het pand was in andere handen gekomen en Sani-Dump had op zoek gemoeten naar een andere stek. Met dank aan een bevriende ontwikkelaar en de sympathie voor Nana en zijn bedrijf gunde de voormalige eigenaar het pand aan hen.

Deel van het Sani-Dumpteam in de showroom

Jacuzzi op dakterras
Nana’s ogen glimmen als hij vertelt hoe Sani-Dump er in de nabije toekomst uit komt te zien. “We hebben straks showrooms op meerdere etages die we modern maar tegelijk ook landelijk willen inrichten. Ons assortiment wordt uitgebreid. Met name op wellnessgebied willen we meer laten zien. Het plan is om op het dakterras een jacuzzi te plaatsen die ook echt uitgeprobeerd kan worden.”

Prijsafspraken
Nana benadrukt dat de kracht van Sani-Dump al bijna 30 jaar hetzelfde is, namelijk A-merken sanitair voor bodemprijzen. “Omdat we in totaal ruim 40 vestigingen hebben, kunnen we goede prijsafspraken maken met de leveranciers en zo garanderen dat we altijd de goedkoopste zijn.”

Leegverkoop
Met het oog op de aanstaande sloop en nieuwbouw, volgt er vanaf deze vrijdag een leegverkoop. Sani-Dump zet vanaf komend weekend alle voorraad extra scherp in de aanbieding zodat het de komende tijd nog voordeliger is om sanitair aan te schaffen. Op zeker moment worden de verkoopactiviteiten verplaatst naar het pand van voorheen de firma Dillewijn aan de Turfstekerstraat.

Volgende week vertelt de ontwikkelaar uitgebreid over wat de plannen zijn op deze plek.

(Foto’s Arjen Vos)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel