LEDSign, partner voor lichtreclames

Raymond Verschut en René van Gogh (Foto Ton van Eenennaam)

Door: Hans van der Linden. AalsmeerVandaag geeft met regelmaat een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de Businessclub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Raymond Verschut en René van Gogh van LEDSign, internationaal leverancier van Ledverlichting.

Op zoek naar een partner voor verlichtingsprojecten en lichtreclames? LEDSign is internationaal leverancier van Ledverlichting. Zij hebben een groot assortiment welke uit voorraad geleverd kan worden en voor maatwerk bent u ook bij LEDSign aan het juiste adres!

Raymond, ik ben geboren in Amsterdam, opgegroeid in Purmerend en inmiddels geruime tijd woonachtig in Uithoorn waar ook ons geweldige bedrijf is gehuisvest. Ik heb een financieel en bedrijfskundige achtergrond en heb voor mooie bedrijven mogen werken. Begin jaren 2000 ben ik als zelfstandig ondernemer gaan werken hetgeen resulteerde in het oprichten van mijn administratiekantoor AdFinQ dat ook in Uithoorn in gevestigd. Rene en ik kennen elkaar al lang, omdat allebei onze kinderen bij Legmeervogels voetbalden en wij, en ook onze partners, een goede klik met elkaar hebben. Toen René in 2011 het verzoek kreeg van een Deens bedrijf om in Nederland een ‘voetprint’ op te zetten voor een ledverlichting bedrijf, zijn wij samen in LEDSign gestapt, waar inmiddels 17 personen werkzaam zijn. René vult aan. Ook ik ben in Amsterdam geboren en destijds met mijn ouders naar Uithoorn verhuisd. Tijdens mijn jeugd ben ik bij Legmeervogels gaan voetballen en voetbal daar overigens nog steeds, bij het oudste senioren elftal. Ik werk zelf al twintig jaar in de verlichting industrie en heb een uitgebreid zakelijk netwerk opgebouwd hierin.

Wat doet LEDSign en hoe is de rolverdeling tussen Raymond en René geregeld?
LEDSign is een handelsbedrijf, importeur- verlichting oplossingen voor de B2B markt, die grofweg drie takken van ‘sport’ kent:
* Verlichtingsoplossingen voor retail, horeca, kantoren, industrie en luxe woningbouw
* Leveren van verlichtingsproducten aan technische groothandels ten behoeve van de installateurs.
* Lichtreclames en signing producten, die altijd maatwerk zijn en op basis van de wensen van de klant geproduceerd worden

Hiervoor heeft LEDSign ook een eigen merk gecreëerd YELA Lighting, waarmee voornamelijk oplossingen en producten worden aangeboden om de sfeer en de beleving van verlichting te benadrukken. Binnen LEDSign houdt Raymond zich bezig met de financiën, HR, ICT en algemeen beleid en René heeft zijn focus op verkoop en marketing en product technische zaken. Een mooie opsplitsing van de taken en verantwoordelijkheden daarmee.

Waar is LEDSign goed in en wat zijn hun uitdagingen?
Allereerst, LEDSign levert mooie maatwerkoplossingen voor iedere klant, waarin we graag met de klant meedenken hoe het beste resultaat gerealiseerd kan worden. Verder staat service en garantie hoog in het vaandel bij LEDSign. Tevens werken wij met gecertificeerde monteurs voor installatie en montage van de producten. En dat alles met een juiste prijs- kwaliteit verhouding. KLM is een klant waar LEDSign trots op is en waarvoor we een paar jaar geleden de business lounges van verlichting hebben voorzien. Uitdagingen zijn op dit moment: de enorme prijsstijgingen voor het transport van de producten, waarbij de tarieven voor containervervoer en luchtvracht door het dak zijn gegaan. Daarbij komt ook de prijsstijging van grondstoffen waar iedereen in de wereld mee te maken krijgt.

De blijvende aandacht voor de juiste medewerkers op de juiste plaats binnen het bedrijf is daarom een belangrijke voorwaarde om succesvol te kunnen zijn. LEDSign kijkt met vertrouwen naar een toekomst van groei zowel in omzet als medewerkers, maar wel behoud met de kernwaarden hoge kwaliteit en service. Volgens eigenaren Raymond en René is er ook een toekomst weggelegd voor strategische allianties en het verlagen van de afhankelijkheid van het Verre Oosten, door dichter bij huis te gaan produceren en assembleren.

Waarom is LEDSign lid geworden van de Businessclub?
Raymond. Wij kunnen voor veel bedrijven heel veel betekenen en de BusinessClub heeft een mooi en gevarieerd ledenbestand. LEDSign heeft daarnaast zeker ook iets met voetbal. Zelf heb ik jarenlang in mijn jeugd op hoog niveau bij Purmersteijn gevoetbald en ben ik als penningmeester onderdeel van het bestuur bij Legmeervogels. LEDSign is tevens hoofdsponsor van het Legmeervogels Zondag selectieteam, dat overigens vanaf het nieuwe seizoen2022-2023 op de zaterdag zal gaan voetballen, en dan hopelijk in de 1e klasse. Naast het lidmaatschap van de BusinessClub van FC Aalsmeer is LEDSign lid van INTObusiness Amstelland en Ronde Venen en de Ondernemingsvereniging Uithoorn.

De drijfveer van LEDSign is, om in voetbal termen te blijven: “Als team moet je met elkaar presteren om te willen winnen en daarom moeten de posities in het team goed bezet zijn”.

Contactgegevens
LEDSign Kantoor en showroom
Ondernemingsweg 50A
1422 DZ, Uithoorn
W: www.ledsign.nl
T: 0297-820881
E: info@ledsign.nl

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Lees vorig bericht

Rijbewijs aanvragen rechtstreeks bij het RDW

Lees volgend bericht

Column ‘Over het verleden en visionairs’


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *