Lease & Mobility: ‘gas erop, wij regelen het’

Paul Oosterhaven met Daan Vaneman, speler van FC Aalsmeer Zaterdag1 die bij Vamos werkzaam is (Foto Ton van Eenennaam)

AalsmeerVandaag geeft wekelijks een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Paul Oosterhaven, Businessclublid vanaf 2019 en directeur van Vamos Lease & Mobility.

Door: Hans van der Linden. “Vamos helpt bedrijven en ondernemers met het organiseren van zakelijke mobiliteit. Onze focus ligt op kwaliteit. Dat betekent dat wij ook verder kijken dan alleen een maandtarief zodat je echt verzekerd bent van de beste deal,” aldus Paul Oosterhaven.

Paul is geboren in de kop van Noord-Holland en heeft in Amsterdam gestudeerd. Samen met zijn gezin woont hij alweer jaren Kudelstaart. Na negen jaar als zelfstandig ondernemer & partner onderdeel te hebben uitgemaakt van BD Lease, heeft Paul de conclusie getrokken dat het tijd is voor een nieuwe koers: Vamos Lease & Mobility. Sinds afgelopen maand is Paul actief onder deze naam. Klanten zijn onder meer bedrijven, autobedrijven die zakelijke lease nodig hebben en leasemaatschappijen.

‘Vamos, net een stapje extra’
Paul: “Ik kijk ernaar uit om onze bestaande relaties en leveranciers de komende jaren te kunnen blijven helpen met hun vraagstukken rondom mobiliteit. Dankbaar en trots ben ik voor al het vertrouwen dat wij hebben gekregen in de afgelopen negen jaar, van klanten, leveranciers en vooral ook de mensen in de directe omgevingen.”

Vamos Lease & Mobility zet volgens Paul net dat stapje extra voor de klanten en leveranciers. “Naast financial en operational lease bieden wij ook full service wagenparkbeheer aan, ook als er geen leasecontract via ons is afgesloten, kan het wagenparkbeheer volledig aan ons worden overgelaten. Wij kijken altijd uitvoerig naar de persoonlijke situatie of die van het bedrijf. Hierdoor kunnen wij niet alleen de scherpste deal garanderen maar ook welke leasevorm het best bij iemand past.”

De Voordelen van Vamos Lease & Mobility zijn groot. Samengevat geeft Paul aan dat persoonlijke aandacht en altijd bereikbaar zijn belangrijke punten zijn. Daarnaast ontzorgen wij elke klant volledig, zijn we merk onafhankelijk en hebben een groot klantenbestand waardoor volumekorting ontstaat. We proberen altijd onze slogan waar te maken: ‘Gas erop, wij regelen het!”

Toekomst en uitdagingen
Paul geeft aan op dit moment nog hard bezig te zijn met het inrichten van het nieuwe kantoorpand in Aalsmeer waar straks ook klanten ontvangen kunnen worden. Medio november moet dit gereed zijn. Op dit moment worden volgens Paul circa 700 tot 800 leasecontracten per jaar afgesloten. “Wagenpark beheer zal steeds meer onderdeel gaan uitmaken van onze dienstverlening, met ook een totaal pakket aan mobiliteit oplossingen waaronder lease fietsen.”

Waarom lid van de Businessclub?
“Ik ben lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer, omdat de doelstelling mij erg aanspreekt. Lokale ondernemers verenigd in een netwerk die de ambitie hebben om samenhang in de lokale samenleving te bevorderen. Ik vind dat heel mooi. Inmiddels ben ik alweer bijna vijf jaar lid en in die jaren heb ik een enorme flow gezien, waaronder kwalitatief goede en interessante Meer voor Ondernemers-avonden, vaak bij Businessclub leden op locatie.

Vamos Lease & Mobility
Zuidafrikaweg 2C
1432 DA Aalsmeer
Telefoon: 0297- 745888
Mail: info@vamoslease.nl
www.vamoslease.nl

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin