Kreeft & Van Wissen voor installaties in en om uw huis

AalsmeerVandaag geeft met regelmaat een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de Businessclub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Piet Kreeft, directeur-eigenaar van InstalCenter Kreeft & Van Wissen.

InstalCenter Kreeft & Van Wissen is de specialist bij u om de hoek voor al uw installaties in en om het huis, of het nu gaat om verwarming, sanitair, lood-, zink-, dakwerk of airconditioning. De installatie schaft u voor jaren aan en moet aan uw verwachtingen voldoen. Bij Kreeft & Van Wissen kunt u hiervan uitgaan. Daarnaast krijgt u altijd advies op maat. Het bedrijf staat bekend om haar deskundigheid en werkt uitsluitend met eersteklas materialen. In de showroom bent u van harte welkom om inzicht te krijgen in de producten en de service.

Recht door zee
Directeur-eigenaar Piet Kreeft die aangeeft een rasechte Aalsmeerder te zijn, heeft het bedrijf in 1995 van zijn vader overgenomen. “Mijn vader heeft zelf in 1955 het bedrijf, samen met zijn broer en meneer Van Wissen, opgericht. In de beginjaren was Kreeft & Van Wissen gespecialiseerd in kassenverwarming, later richtte het zich op de particuliere markt,” aldus Piet Kreeft die inmiddels de verantwoordelijkheid heeft voor achttien man personeel. Als hem gevraagd wordt welke eigenschap hem het meest typeert, antwoordt hij: “Als je die vraag aan iemand anders stelt, weet ik zeker dat de uitdrukking ‘recht door zee’ genoemd zal worden. Dit geldt voor mij als persoon maar ook in het zakendoen. Maar altijd op een eerlijke en respectvolle manier.”

Spin in het web
De klanten van Kreeft & Van Wissen zijn voornamelijk particulieren voor wie installaties geplaatst en onderhouden worden. “Maar ook leveren we aan aannemers voor het plaatsen van installaties bij nieuwbouwprojecten en utiliteitsbouw. Wij werken in de regio ‘groot Aalsmeer’. Wat mijn taak is? Ik ben de spin in het web van het hele bedrijf. Ik ben (mede) contactpersoon tussen de klant en het personeel. Ik neem werk op, maak offertes en woon ook bouwoverleggen bij van projecten waaraan wij participeren als onderaannemer. Onze kernwaarden zijn: persoonlijke benadering, korte lijnen, kwalitatief goed werk en goede medewerkers, betrouwbaarheid en snelle responsetijden. Ik ben trots op onze decennialange ervaring in het vak en uitstekende mond tot mondreclame.”

Collectieve warmwatersystemen
Over de veranderingen in het vak en de uitdagingen, geeft Piet aan dat die met name op het vlak van de energietransitie liggen. “Naar andere energiebronnen dan de reguliere, zoals stroom en gas, waarvan de prijzen nog steeds stijgen, is veel vraag. Hierbij valt te denken aan: warmtepompen, luchtverwarming, zonnecollectoren & zonnepanelen. Daarmee kom je gelijk op uitdagingen zoals: aardgasvrij wonen, waarvoor altijd een kosten-batenanalyse gemaakt moet worden. De techniek hiervoor is vrij duur en nog niet geschikt om breed toe te passen. Ook zie ik een toekomst weggelegd voor collectieve warmwatersystemen, maar dan meer op regionaal of wijkniveau. Een tweede uitdaging ligt voor ons op het personele vlak. Wij hebben zoals eerder aangegeven een vaste ploeg van inmiddels achttien medewerkers en zijn ook leerbedrijf. Bij verloop is het van cruciaal belang dat wij steeds de juiste mensen binnen halen, die ook bij onze bedrijfscultuur passen.”

BusinessClub
Volgens Piet is Instalcenter Kreeft & Van Wissen lid geworden van de BusinessClub van FC Aalsmeer omdat het bedrijf als regionale ondernemer graag iets terug wil doen voor de gemeenschap. “Wij hebben al jarenlang een bord langs het veld bij FC Aalsmeer. Verder proberen wij zo lokaal mogelijk met onze mede businessclubleden zaken te doen.”

 

InstalCenter Kreeft & Van Wissen
Dorpsstraat 27  Aalsmeer
W: kreeft-wissen.nl
T: 0297-324734
E: info@kreeft-wissen.nl

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

(Foto: Ton van Eenennaam)

 

 

Lees vorig bericht

Sloop Rozenstraat en koninklijk bezoek in nieuwe oude films

Lees volgend bericht

Kerktoren onder gebeier gehalveerd


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *