King Lao viert eerste lustrum met smakelijke acties

(Advertorial) Alsof het elke dag Koningsdag is bij Foodmaster King Lao. De oranje kleuren van de cafetaria aan de Ophelialaan zorgen uit zichzelf al voor een feestelijk gevoel. Dat wordt nog eens versterkt door de gastvrijheid van eigenaar Shi Lao en zijn enthousiaste team van medewerkers. En niet in de laatste plaats natuurlijk door het aanbod van heerlijke snacks en maaltijden die hier verkrijgbaar zijn. Dit weekend viert Foodmaster King Lao het eerste lustrum op royale wijze.

Drie opgestoken duimpjes pronken op een opvallende plaats. Ze zijn de officiële erkenning van het toonaangevende horecaplatform Misset Horeca voor het feit dat King Lao een absolute toplocatie op cafetariagebied. Steevast een plek in de nationale top100 met als uitschieter een tweede plaats voor beste cafetaria van Noord-Holland in 2017.

Elke klant tevreden
Shi Lao doet er alles aan om elke dag de hoogste kwaliteit te leveren. Een aantal aspecten zijn daarbij voor hem van groot belang. Hygiëne, snelheid, vriendelijkheid en een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten. Het doel: elke klant tevreden stellen. “De laatste vijf jaar hebben we dat meer dan waar gemaakt, we zijn echt een begrip geworden in Aalsmeer,” aldus Lao die zich niet beperkt tot friet en de gebruikelijk snacks als frikandellen en kroketten. Ook met zelfgemaakte loempia's heeft deze foodmaster naam gemaakt. Hetzelfde geldt voor het riante assortiment vers belegde broodjes die ter plekke in de oven worden afgebakken.

Aanbiedingen
Sociaal als Shi lao is, viert hij het verjaardagsfeest dit weekend graag met zoveel mogelijk mensen. Een greep uit de aanbiedingen: Oma Bobs kroketten (Aalsmeers product) voor één euro, een milkshake (400cc) voor eveneens één euro en een satémenu met drie stokjes saté, friet en salade voor €6,95. Verder is er de zogenaamde gezinsdeal voor nog geen tientje waarbij een zak frites en vier snacks inbegrepen zijn. 

Streetfood en gratis ijsje
Op zaterdag laat Shi Lao buiten van zich zien, horen, ruiken en proeven. Hij geeft een nieuwe betekenis aan het woord 'streetfood' door met een bakfiets voorzien van grillplaat allerlei lekkernijen te bereiden. Tussen 12:00-17:00 uur laat de snackgigant proeven wat hij allemaal in huis heeft. King Lao heeft ook oog voor de jongste inwoners van Aalsmeer. Kinderen kunnen tussen 14:00 en 16:00 uur een gratis ijsje halen.

Foto's en tekst Arjen Vos

(advertentie)

 

  

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin