King Lao tweede cafetaria van Noord-Holland

Foodmaster King Lao, gevestigd in de Ophelialaan, heeft een flinke sprong gemaakt op de ranglijst van cafetaria's. Snackkoerier, onderdeel van Misset Horeca, maakt jaarlijks een top 100. King Lao prijkt op de 37e plaats en is daarmee de op een na hoogst genoteerde snackbar van Noord-Holland. Lobo uit Oudorp kreeg met een twaalfde plek de hoogste waardering.

Of dit resultaat een verrassing is, vroegen we aan eigenaar Shi Chiao Lao. “Nee hoor helemaal niet,” zegt hij lachend, “vorig jaar waren we 82e, het jaar daarvoor 62e, dus we zijn inmiddels wel gewend in de top 100 te staan. We zijn wel heel blij dat we nu weer flink gestegen zijn.”

Alle facetten
Het geheim van de goede beoordeling zit hem volgens 'King Lao' in het feit dat er veel aandacht wordt besteed aan alle facetten van het vak: “Het personeel krijgt goede training, het interieur wordt goed schoon gehouden en we hebben veel zelf gemaakte snacks en specialiteiten. Bijvoorbeeld onze grillburger met 100 procent rundvlees is echt een topper.”

Mysterieshopper
Om zo hoog te eindigen komt er twee keer per jaar een mysterieshopper langs die de ervaringen rapporteert. De hartelijke ontvangst en het diverse assortiment hebben indruk op deze geheime klant gemaakt. 'Een zeer sfeervol bedrijf waar alles glimt en netjes is opgeruimd' luidt het juryrapport.

“We krijgen van alle kanten felicitaties en bloemen,” laat King Lao weten. “Volgend jaar gaan we zeker voor een top 10-notering,” aldus de vrolijke horecaman.

Foto King Lao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel