King Lao: nieuwe parel in Ophelialaan

In mum van tijd was de metamorfose geklaard. De omzetting van cafetaria 'De Parel' naar 'King Lao' nam niet meer dan een week in beslag. Donderdagmiddag gingen de deuren van de nieuwe eetgelegenheid in de Ophelialaan weer open en werden klanten met open armen ontvangen. Op vrijdag en zaterdag deelde 'King Lao' gratis softijsjes uit aan elke bezoeker. De eerste honderd betalende klanten kregen zelfs een ijstaart cadeau.

Ooit was hier de huishoudelijke artikelenwinkel van De Vries gevestigd, later opgevolgd door snackbar De Boemerang. Na De Parel breekt nu dus het tijdperk van Foodmaster King Lao aan. Een prachtige zaak met een opvallend oranje uitstraling. Daarmee is het eethuis in elk geval klaar voor het WK voetbal. Binnen is het stijlvol ingericht met zitjes die uinodigen om te blijven eten. Opvallendste item is de muur die helemaal bedekt is met een afbeelding van een kleurrijk bollenveld. Wat dat betreft helpt eigenaar Tinus Lao Aalsmeer op weg om weer een echt bloemendorp te worden…

Foto boven: het team van King Lao met van links naar rechts: eigenaar Tinus Lao, Nabahat El-Mobarik, Axel Jungeling en Aman Yuen.
Foto onder: de eerste klanten zijn duidelijk erg blij met het nieuwe eethuis.
Foto's Arjen Vos (AV) 

 

Lees vorig bericht

Foto 15: verzin en win…

Lees volgend bericht

Huh… tulpen in Aalsmeer?!


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *