KiKa moorkoppenweek

Trakteren en Doneren. Dat is het idee achter de Müller Multi Moorkoppen actie voor KiKa van Banketbakkerij Tearoom Ab Müller.

Deze week, van maandag 3 tot en met zaterdag 8 februari, verkoopt familiebedrijf Ab Müller moorkoppen voor KiKa. De moorkoppen kosten € 2,10 per stuk en daarvan gaat € 0,50 naar dit goede doel.

Stichting Kinder Kankervrij heeft als doel om de genezingskans bij kinderen met kanker enorm te vergroten. “Net als vorig jaar willen wij hier graag ons steentje aan bijdragen,” vertelt Sven Müller. “Dit doel spreekt ons bijzonder aan. Ik heb zelf ook kinderen en moet er niet aan denken dat zij ziek zouden worden. Alle kinderen verdienen een eerlijke kans.”

DJ Kees Markman naar grote bestellers
Vorig jaar organiseerde Banketbakkerij Tearoom Ab Müller deze actie voor het eerst. “Toen hebben we 2.250 moorkoppen verkocht, mede door bestellingen van bedrijven als Installatiebedrijf Hoekwater die iedereen in het Zorgcentrum op een moorkop trakteerde.” Ook dit jaar zijn er verschillende bedrijven die deze actie ondersteunen door het plaatsen van grote bestellingen. “Hoekwater bestelt er weer 500 om uit te delen bij voorzieningen van Stichting Ons Tweede Thuis en Stevaco Vastgoed trakteert op het Zorgcentrum, het Kloosterhof en bij de Voedselbank.”

Als bedrijven deze week een bestelling plaatsen van meer dan 500 KiKa moorkoppen dan gaat DJ Kees Markman twee uurtjes draaien op het bedrijf of bij een feestje van hun keuze. “We prijzen ons gelukkig door de hulp van andere Aalsmeerse bedrijven die ons bij deze actie steunen, zoals Kees Markman. Ook Multi Supplies heeft ons geholpen, want zij zorgden onder andere voor veel promotiematerialen. En dagelijks krijgen de eerste tien klanten een gratis waskaart bij Loogman als ze tien moorkoppen bestellen.”

Bestellen
Iedere dag heeft Banketbakkerij Tearoom Ab Müller verse moorkoppen in de winkel aan de Stationsweg 5, maar bestellen kan ook via hun website.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin