Kerstinkopen lokaal bezorgd

Winkeliers uit het centrum blijven optimistisch (Foto Pop-Up Aalsmeer)

Door: redactie. Om het coronavirus terug te dringen moeten de meeste winkels de deuren aan de voorkant sluiten. Een hard gelag voor veel ondernemers nu juist de drukste tijd van het jaar aanbreekt. Online, telefonisch of per mail kan er echter nog steeds besteld worden maar dan moeten de klanten je wel kunnen vinden. Daarbij moeten de gekochte cadeau’s ook nog op tijd bezorgd worden. Pop-Up Aalsmeer, het initiatief wat onlangs van start ging in het voormalige pand van Broeckmans, gaat de lokale ondernemers hierbij helpen.

Dat gebeurt door de winkeliers nog beter zichtbaar te maken. De sociale mediakanalen van Pop-Up Aalsmeer staan ter beschikking voor filmpjes van winkeliers en horeca om hun producten en artikelen aan te prijzen, inclusief vermelding hoe mensen kunnen bestellen. Daarnaast zullen Visit Aalsmeer, Aalsmeer Lokaal, Ondernemend Aalsmeer en de Gemeente deze actie ondersteunen en regelmatig deze posts delen.

Er is een lokale bezorgdienst opgezet. Met behulp van elektrische (bak)fietsen en auto(s) gaat Pop-Up Aalsmeer de kerstverkoop lokaal bezorgen. Meer Voor Fietsen en Renault Nieuwendijk hebben hiervoor al vervoer aangeboden. De Pop-Up Aalsmeer Delivery Service kost de klant tien euro. Dit bedrag komt ten goede aan de lokale Voedselbank en de klant doet hierdoor automatisch mee met de Decemberkalenderactie. De hoofdprijs is een 55 inch Flatscreen TV ter waarde van €449,=.

De lokale ondernemers Kirsten Verhoef (Sylt Support) en Jeroen Mäkel (Aan Marketing) bieden bovenstaande diensten kosteloos aan en zien dit als hun bijdrage om de lokale middenstand te ondersteunen in deze rare tijd. Het tweetal zoekt nog vrijwilligers om mee te helpen met de bezorging en te helpen met het zichtbaar maken van de de Pop-Up Delivery Service. Aanmelden kan bij Kirsten (06 – 118 83 976) of Jeroen (06 –  248 28 112). Mailen kan ook naar kirsten@syltsupport.nl of jeroen@aanmarketing.nl

Lees vorig bericht

Laatste schooldag kwam vroeger dan gedacht

Lees volgend bericht

Action open, Action dicht


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *