Kalender goed ontvangen

(Advertorial) Gisteren rolde hij van de pers, vanaf vandaag is hij te koop. De vierde editie van de AalsmeerVandaagkalender is in twee formaten verkrijgbaar bij Het Boekhuis in de Zijdstraat of online te bestellen.

De kalender is volgens Arjen Vos, verantwoordelijk voor alle gemaakte foto's in deze uitgave, een dubbele combinatie van een jaaroverzicht. “Enerzijds blikken we met de foto's terug op het afgelopen jaar, anderzijds kijken we vooruit naar wat er in 2018 allemaal te gebeuren staat. Elke foto, met uitzondering van november, is namelijk in 2017 geschoten. En de evenementen van het komende jaar staan voor zover ze bekend waren, al ingevuld onder de betreffende data. Dat maakt de kalender in onze ogen uniek,” aldus de fotograaf en tevens hoofdredacteur van AalsmeerVandaag.

Voor de opmaak zorgde Femke Lania. Ook zij gaf voor de vierde keer alweer met haar creatieve inbreng een persoonlijk tintje mee aan de kalender.

Precies wat hij zocht
Vanmorgen bij het afleveren van de kalender, kwam er toevallig een klant Het Boekhuis binnen die een kalender zocht. Bij het zien van de AalsmeerVandaagkalender was het duidelijk: dit was precies waarnaar hij op zoek was. Aan een fotootje van het eerste verkochte exemplaar wilde hij graag meewerken.

Het A4 exemplaar kost €9,95, een A3 €14,50. Met de aanschaf wordt de onafhankelijke lokale nieuwssite gesteund. Voor grotere oplages, gepersonaliseerde kalenders of andere bestellingen kunt u ook mailen naar info@aalsmeervandaag.nl.

Foto: Nannette en Angèle van Het Boekhuis met de klante die vandaag de eerste kalender kocht. Foto Arjen Vos

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel