Inschrijving geopend feestavond Ondernemingsverkiezingen

Ondernemers die met eigen ogen willen zien wie er dit jaar met de prijs ‘Onderneming en Starter van het Jaar 2014’ vandoor gaan, kunnen zich vanaf deze week aanmelden voor de feestelijke verkiezingsavond in op 21 november.

De feestelijke netwerkavond voor ondernemers wordt in Crown Studio’s georganiseerd. Naast de uitreiking van de twee prijzen zal op deze avond de 'aftrap' van de Ride for the Roses plaatsvinden.

Genomineerden
Na het succes van afgelopen jaren wil B&W samen met de initiatiefnemers van dit evenement, Rabobank Regio Schiphol, Flynth adviseurs en accountants en Ondernemend Aalsmeer, opnieuw zijn  waardering laten blijken aan de Aalsmeerse ondernemers.

Wie er in de prijzen gaan vallen is nog niet bekend. De spanning stijgt. Bij de ondernemingen kan het Maru Watersport & Industrie of P. Hoekwater BV. Of wordt het toch Kinderopvang Solidoe? Of gaat Judith Keessen Fotografie er met de eerste plaats vandoor?

Bij de starters zijn Briljant Entertainment, Luizenkliniek Aalsmeer en Lanka Marbe Interiors genomineerd.

Aanmelden
Tussen 19.30 en 20.00 uur is de ontvangst in een feestelijke ambiance. Tussen 20.00 en 22.00 uur vindt de bekendmaking plaats van de winnaars en is de aftrap van de Ride for the Roses. Tot middernacht is de feestelijke afsluiting van de avond met muziek, gelegenheid tot napraten en netwerken.

Er is maar een beperkt aantal plaatsen. De organisatie raadt aan om niet te lang te wachten met aanmelden, dat via de website kan.

Foto's: de genomineerden in de categorie Onderneming van het Jaar en Ad Verburg in gesprek met kandidaat Judith Keessen (archief AV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin