Hoekwater ook specialist in noodverlichting

[Advertorial] Elektrotechnisch installatiebedrijf P. Hoekwater B.V. gaat zich nog meer profileren als specialist op het gebied van noodverlichting. Hoekwater heeft zich aangesloten bij De Noodverlichtingspecialist, een landelijk samenwerkingsverband van elektrotechnisch installateurs die naast het traditionele installatiewerk gespecialiseerd zijn in veilig en eerlijk onderhoud van noodverlichting.

Noodverlichting zorgt ervoor dat medewerkers en bezoekers van bedrijven in geval van calamiteiten veilig en snel het pand kunnen verlaten. Eigenaren van gebouwen en werkgevers zijn ervoor verantwoordelijk dat de noodverlichtingsinstallatie betrouwbaar is. Jaarlijks moet deze worden gecontroleerd.  “Wij kunnen vakkundige ondersteuning bieden bij die verplichting”, vertelt Frans Sparnaaij, directeur van de firma Hoekwater, “we maken een noodverlichtingsplan, zorgen voor aanleg of aanpassing van de installatie en controleren deze jaarlijks volgens de ISO 79-norm. Kortom: we nemen de zorgen geheel uit handen. Onze monteurs zijn daarvoor speciaal opgeleid.”

Levens redden
Aandacht voor noodverlichting is volgens Sparnaaij geen overbodige luxe. “Veel ondernemers zien het als een last. Maar wanneer ze niet aan de verplichtingen voldoen, kunnen ze een boete krijgen. Bovendien kunnen ze problemen krijgen met hun verzekeraar wanneer na een calamiteit blijkt dat ze niet aan hun zorgplicht hebben voldaan. En bovenal: noodverlichting kan levens redden. Wij helpen om de installatie in uitstekende conditie te houden.”

Dienstverlening
P. Hoekwater B.V. is actief in nieuwbouw- en renovatieprojecten, variërend van gebouwen in de utiliteit, woningbouw tot industrie. Opdrachtgevers kunnen het bedrijf inschakelen voor diverse elektrotechnische installaties, brandbeveiligingsinstallaties, inbraakbeveiligingsinstallaties, domotica installaties en service & onderhoud. De dienstverlening omvat het gehele traject: van advies en ontwerp tot realisatie en onderhoud.

P. Hoekwater B.V.
F.A. Wentstraat 2a Aalsmeer 
0297-324260 / 06-54278230
verkoop@hoekwater.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel