Hoekwater dankzij één-tweetje met Philips in spotlights

(Advertrorial) Uitermate trots is Frans Sparnaaij van de firma P. Hoekwater B.V. op een klus die onlangs geklaard is bij het op Schiphol gevestigde bedrijf TCR Nederland. “We hebben hier het complete bedrijfspand voorzien van LED-verlichting. Een proiect waar we drie maanden bezig mee zijn geweest en waarin we deze onderneming een grote stap hebben geholpen naar duurzaamheid,” aldus Sparnaaij.

Het project was een samenwerking tussen Hoekwater en Philips Lighting. Een ‘één-tweetje’ waarmee de Aalsmeerse elektronica-expert uiting geeft aan zijn lijfspreuk: ‘alleen ga je sneller, maar samen kom je verder’. Met de vervanging van de lampen gaat TCR Nederland volgens Sparnaaij meer dan 60 procent stroomkosten besparen.

PSV stadion
De Aalsmeerse ondernemer hoopt in de prijzen te vallen bij de Eindhovense lampengrootmacht met wie de klus geklaard is. Philips heeft het project namelijk genomineerd tot een van de meest duurzame projecten van 2017. Door genoeg stemmen te werven hoopt Frans Sparnaaij er met de hoogste eer vandoor te gaan. “Dat wordt kenbaar gemaakt tijdens een wedstrijd van PSV waarvoor alle genomineerden worden uitgenodigd. Het lijkt me prachtig als de naam Hoekwater in het PSV stadion geprojecteerd wordt,” aldus elektroloog en Ajaxfan Sparnaaij. Daarom wil hij zijn oproep om op dit project te stemmen graag breed uitdragen en ook hier op AalsmeerVandaag in de spotlights zetten.

Wie het Aalsmeerse bedrijf een stem gunt, kan dat doen door op deze link te klikken.

Foto's: bij TCR op Schiphol heeft de firma P. Hoekwater B.V. alle verlichting vervangen door LED-lampen. (Foto's Hoekwater)

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel