‘Hier met je kassabon’ in Aalsmeer Centrum

(Foto AalsmeerCentrum)

Door: redactie. De Feestweek mag dan ten einde zijn, voor de ondernemers uit Aalsmeer Centrum gaat het feest nog even door. Heel de maand september delen ze cadeautjes uit.

Met ingang van afgelopen maandag 12 september tot en met vrijdag 30 september kan het publiek met het inleveren van een kassabon een goedgevulde Goodie Box winnen vol met producten en cadeaubonnen van ondernemers uit Aalsmeer Centrum.

Om kans te maken op een verrassingstas moet een kassabon uit Aalsmeer Centrum voorzien van naam en telefoonnummer in één van de dozen worden gestopt, die te vinden bij Bakkerij Vooges, Boekhuis Aalsmeer, Bruna, De Osdorper, De Oude Veiling, De Stoete, Dierenspeciaalzaak Discus Van der Zwaard, Drogisterij/Parfumerie Van der Zwaard, Henrita Footwear, jipswinkeltje, Siphra’s Studio, Slagerij Steen, Sparnaaij Juweliers, , Total Copy Service en Van der Schilden Lingerie.

De trekkingen zijn vrijdagmiddag 16 september, 23 september en 30 september. De winnaars worden opgebeld maar ook bekend gemaakt via de sociale media. Na elke trekking worden alle bonnen vernietigd en gegevens worden niet bewaard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin