Heerlijk avondje bij De Halve Maen

(Advertorial) Wat is er lekkerder dan op een lange, natte en winderige novemberavond je lekker te laten verwennen in een van Aalsmeers meest geronommeerde restaurants? Morgenavond tovert chef Jacques Mooij van De Halve Maen een achtgangenmenu uit zijn hoge hoed waarmee hij zijn gasten een ultieme beleving bezorgt.

Sinterklaas is nog maar net een week in Aalsmeer en het heerlijk avondje dient zich nu al aan. Een herfstmenu vol variatie voor 55 euro per couvert. Om een paar tipjes van de sluier op te lichten: tijdens de eerste gang presenteren Jacques en zijn brigade Coquille St. Jacques, anitboise Hollandaise en Taggiasche olijf. Jacobssschelpen op zijn 'Jacques' dus, dat belooft wat!  

Ingrediënten die in de andere gangen voorbij komen zijn onder meer hertenham, wild zwijn, haas, ree, zuurkool, peperkoek en een crumble met goudreinet vanille, amandel en kaneel tot besluit. Kortom; een smakelijke optocht van wild en andere heerlijkheden, samengevat in acht verrukkelijke gerechten. Snel reserveren, want het loopt al aardig vol in de Dorpsstraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel