Happy Island creëert pauzemomenten op ydillische plek

Daisy en Michel op hun Happy Island (Foto: Ton van Eenennaam)

AalsmeerVandaag geeft wekelijks een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Deze keer de beurt aan Happy Island van Michel Hoekstra en Daisy Evers.

‘Op Happy Island heb je écht even pauze. Daardoor krijg je rust in je hoofd. Meer controle over denken, voelen en gedrag. Je kunt ook beter communiceren, fijner samenwerken en altijd succesvol jouw doelen realiseren.’

Geluksfee met een zachte G’
“Wij zijn Michel en Daisy en sinds een aantal jaren hebben wij een eiland in de Bovenlanden van Aalsmeer Oost waar we ook ons bedrijf uitoefenen: verhuur van typisch Aalsmeerse vakantieverblijven. daarbij geven wij teamtrainingen en organiseren retraites.”

Daisy noemt zichzelf ‘geluksfee met een zachte G’. Afkomstig uit de tv-wereld is ze een levensgenieter pur sang. Ze helpt mensen om hun dromen waar te maken door gebruik te maken van hun eigen breinkracht, vanuit zelfvertrouwen en liefde. Ze gelooft dat (werk) geluk de sleutel is naar meer energie, betrokkenheid en bevlogenheid.

Michel is al sinds zijn jeugd aan het ondernemen. Hij heeft twee bedrijven gehad in de internetindustrie: een websitebouwer in de begintijd van internet en een reclame-technologie bedrijf. Binnen die bedrijven was hij vooral bezig met het bouwen en leiden van de teams van mensen. Daar is de kennis en de ervaring ontstaan over leidinggeven, samenwerking en communicatie.

“Door ons plekje op het eiland raakten we geïnspireerd. Het is een unieke plek waar je direct bij aankomst tot rust komt. Dat heerlijke gevoel willen we met anderen delen en zo is de verhuur van de verbouwde kassen en de olieketel ontstaan. Vanuit onze ervaring met het leiden en bouwen van teams zijn we trainingen gaan ontwikkelen op en rondom ons eiland.”

Unieke locatie
Het eiland en de eilandwoningen zijn volgens Michel en Daisy uniek. “Wat denk je van een olieketel die vroeger de stookolie bevatte waarmee de kassen op het eiland werden verwarmd? Dat is nu een idyllisch tweepersoons vakantieverblijf. Of een voormalige kas, omgebouwd tot schattig vierpersoons huisje en voorzien van alle gemakken èn alleen via het water te bereiken. Dat geeft direct bij aankomst een bijzondere ervaring. Unieke manieren om even pauze te nemen. Romantisch en avontuurlijk tegelijkertijd.”

Unieke trainingen
Met de trainingen faciliteren Michel en Daisy pauzemomenten voor bedrijven. Dat vraagt volgens hen om een goed doordachte strategie anders is het niet meer dan een ‘uitje’. “Een écht pauzemoment creëert ruimte voor reflectie, vernieuwing en verbetering. De gezamenlijkheid met collega’s zorgt voor verdieping en bestendigt afspraken. Zo’n pauzemoment past heel goed in een vakantie-setting en daarom zijn onze activiteiten onlosmakelijk verbonden met onze locatie.”

De retraites op Happy Island bestaan uit een combinatie van mentale ontwikkeling, ontspanning en fysieke activiteiten. Te denken valt hierbij aan een ijsbad workshop, ademwerk, boks coaching, creatieve workshops en mindfullness.

Uitdaging
“Het is voor ons een uitdaging om door te groeien. De vraag is er, maar ons aantal verblijven en onze ruimte is beperkt. Dit geldt zowel voor de trainingen & retraites als voor de verhuur.”

Lidmaatschap Businessclub
“Wij werden uitgenodigd voor de nieuwjaarsborrel 2024 in Het Wapen van Aalsmeer en werden enthousiast door de mensen en de sfeer van deze Businessclub. Met het lidmaatschap versterken we daarnaast ook ons regionale netwerk.”

06-39750644
happyisland.nl
facebook.com/secrethappyisland
instagram.com/secrethappyisland
youtube.com/channel/UCUuKEUkAsh7CkQGNlWZmnJQ
airbnb.nl/users/show/11782785

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin