Groots in huishoudelijke apparatuur

(Foto Ton van Eenennaam)

AalsmeerVandaag geeft met regelmaat een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de Businessclub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Jeroen Brussee van Severin Nederland, importeur en verkoper van huishoudelijke apparaten.

Jeroen is geboren in Aalsmeer en op zijn zestiende met zijn ouders naar Leiden verhuisd. Hier heeft hij de middelbare detailhandelsschool doorlopen en keerde tien jaar later weer terug naar Aalsmeer. In september 2020 is hij exact 25 jaar actief als de importeur van Severin Elektro Geraten GmbH uit Duitsland. Dit is een fabrikant van klein elektrische huishoudelijke apparaten. Zo verkoopt hij kwalitatief uitstekende producten zoals broodroosters, koffiezetters, melkopschuimers, koelkasten en magnetrons voor een betaalbare prijs.

Van groot tot klein
Severin Nederland b.v. is gevestigd aan de Witteweg in Aalsmeer. Als Nederlandse importeur leveren zij aan grote bedrijven als Bol.com, Makro, BCC en Wehkamp, maar ook aan de lokale detailhandel zoals Hartelust Aalsmeer. “Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland. Gekscherend zeg ik wel eens: Je vindt ons merk van Vlissingen tot Groningen en van Den Helder tot Maastricht. Onze uitdaging ligt hierbij in het genereren van naamsbekendheid voor ons merk en onze producten.”

Voetbalgek
“Zoals bij mij op kantoor is te zien, heb ik wel iets met voetbal. Ik ben voetbalgek en beoefen de sport inmiddels al meer dan 50 jaar actief. Ondanks dat ik naar Leiden verhuisde heb ik tot mijn negentiende bij VV Aalsmeer (het huidige FC Aalsmeer) gevoetbald. Vanaf mijn twintigste speel ik bij LVV Lugdunum. Daarnaast ben ik trainer van AFC Zaterdag 2 en inmiddels al vijf jaar teammanager van AFC 1, waarmee we afgelopen seizoen kampioen van de Tweede divisie zijn geworden. Ik heb een groot hart voor FC Aalsmeer en juich daarom ook het initiatief van de BusinessClub van harte toe. Sinds jaren sponsor ik FC Aalsmeer al door middel van het beschikbaar stellen van klein huishoudelijke apparaten voor de loterij, die tijdens de thuiswedstrijden wordt gehouden.”

Severin Nederland
W: www.severin.com
T: 0297-347371
E: info@severinnl.com

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Lees vorig bericht

College akkoord met nieuwe mobiliteitsagenda

Lees volgend bericht

Ook dit jaar kerstinkopen thuis bezorgd


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *