Gouden Tapknop voor Sportzicht

Café Sportzicht heeft de Gouden Tapknop gewonnen als beste biertapper 2014 van de regio Noord- en Zuid-Holland. De zilveren knop was voor Café Hogenboom in Roelofarendsveen en het bronzen exemplaar voor Café Rembrandt in Honselersdijk. Zaterdagavond reden de kroegbazen Ben en Tineke de Koff met paard en wagen van organisator Heineken naar hun café aan de Sportlaan.

“Fantastisch dat we hebben gewonnen,” laten ze in een persbericht van de bierbrouwer weten. “We doen mee aan het Goed Getapt-programma om te investeren in kwaliteit en dat betaalt zich terug in meer werkplezier en tevreden gasten. Dat we daar nu deze onderscheiding aan toe mogen voegen, is een kroon op ons werk!”

Gastheerschap en bierbehandeling
Ramon Verseveldt van Heineken reikte het echtpaar De Koff de hoogste prijs uit. De regiosalemanager wees er bij die gelegenheid op dat horecazaken worden beoordeeld op gastheerschap, service en bierbehandeling. De prijzen worden onder meer verdeeld op basis van de ervaringen van mystery guests, die de zaken viermaal per jaar bezoeken. De bierbrouwer beoogt met het programma de kwaliteit van de vaderlandse horeca te verhogen.

Op zondag 25 januari maakt Heineken in Ahoy Rotterdam bekend wat de beste horecazaken van Nederland zijn. Dan dingen ook Sportzicht en beide andere cafés mee naar de daaraan verbonden onderscheidingen, het Gouden, Zilveren en Bronzen Fust. Ben en Tineke de Koff behoren er tot de genodigden.

Foto's: het was een mooie zaterdagavond voor Ben en Tineke de Koff, die een goude tapknop rijker werden. (foto's Jaap Maars)
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin