Genomineerden ‘Ondernemer van het jaar’ bekend gemaakt

Gisteravond zijn in The Beach de genomineerden voor de ondernemer van het jaar bekend gemaakt: Bouquetnet, Cor Millenaar B.V, Judith Keessen Fotografie, Restaurant Oh en Loogman Tanken & Wassen. Peter Janmaat van Bouquetnet, Cor Millenaar en Judith Keessen waren aanwezig om hun nominatie te verdedigen met een pitch. Dit deden zij alle drie op een geheel eigen manier.

Zo kwam Cor Millenaar binnen rijden op een fiets en vertelde Peter Janmaat over de plannen voor ontwikkeling van woonruimte voor Poolse medewerkers. Judith Keessen pleitte voor haar beroepsgroep door te stellen dat elke ondernemer wel een fotograaf kan gebruiken. Namens Restaurant Oh en Loogman waren geen vertegenwoordigers aanwezig. Zij hadden zich al enkele weken geleden bij Ondernemend Aalsmeer afgemeld.

Starter van het jaar
Voor de starter van het jaar, waren vijf ondernemingen in de race. Met het afvallen van Kicksfoto's, Solfly, en Zazen Yoga bleven Joseph aan de Poel, Budget Broodjes en De Dorpshoek over. Opvallend dat het alle drie ondernemingen in de horeca zijn.

ZAAI
Als je zaait, dan kun je groeien en ook oogsten. Elke ondernemer weet dat het niet vanzelf gaat. Zonder inzet, geen omzet. In combinatie met de voorronde was de kick-off van ZAAI. Het initiatief van de gemeente Aalsmeer om startende ondernemers te ondersteunen en te coachen.

Foto's: (van boven naar beneden de pitches van Peter Janmaat, Cor Millenaar en Judith Keessen.

Foto's en tekst Esther Sparnaaij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel