Feest bij All in Balance

Brenda met sjaaltjes voor de kleuranalyse (Foto archief AV/Arjen Vos)

(Advertorial) Zaterdag 30 september houdt schoonheids- en pedicuresalon All in Balance open huis in de Begoniastraat op nummer 68.

De salon viert deze dag haar twintigjarig jubileum en dat is voor eigenaresse Brenda Keizer een goede reden voor een feestje. Iedereen krijgt de gelegenheid om tussen hapjes en drankjes door de salon te bekijken en alle vragen te stellen die opkomen. Naast Brenda is er nog een onderneemster uit de buurt aanwezig.  

Goodiebag
Bezoekers gaan met een goed gevulde goodiebag naar huis met daarin aantrekkelijke productaties. Naast cadeautjes bevat de goodiebag een lotnummer waarmee onder meer een workshop gewonnen kan worden.

Brenda zet de deur deze middag tussen 14 en 17 uur gastvrij open en nodigt iedereen uit om met moeders, dochters, vriendinnen, collega’s of alleen, te komen genieten van een gezellig middagje met lekkers, leuke weetjes en een hoop gezelligheid. Wie nu al nieuwsgierig is naar wat All in Balance allemaal te bieden heeft, kan alvast een kijkje nemen op allinbalance.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin