Febo op Aalsmeers grondgebied

Uithoorn een Mc Donalds, Aalsmeer een Febo. De firma Loogman aan de Aalsmeerderweg laat vol trots weten dat de snackgigant een vestiging krijgt op het tankstation. Als alles volgens planning verloopt, kunnen hier over twee maanden al de eerste kroketjes uit de muur worden getrokken.

Er wordt flink verbouwd bij Loogman. Veel gebeurt achter hoge opgetrokken schermen. Maar er wordt geen geheim gemaakt van de plannen. Sterker nog, eigenaar Ger Loogman laat wekelijks een nieuwsbrief rondgaan met de laatste noemenswaardigheden. Vandaag werd uitgelegd waarom er voor een Febo-vestiging is gekozen.

Volgens Ger Loogman is eten op een tankstation best een lastig onderwerp. “Het is een specialisme waar we ons regelmatig aan gebrand hebben,” zegt hij in de nieuwsbrief. “Mensen eten niet eerst bij ons een bal gehakt als ze daarna thuis ook nog moeten eten. Toch willen mensen wel eens wat lekkers hebben.”

Loogman kwam in contact met Dennis de Borst, huidig eigenaar van de Febo (net als Loogman ook een familiebedrijf), waarmee het direct klikte. Het Feboconcept werd in de tekeningen ingepast en gaat medio juli al open.

“Hoe ga ik dat thuis vertellen en waar komt de fitnessruimte?” hebben al veel collega's aan Loogman gevraagd. Volgens de ondernemer komt het allemaal best wel goed.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel