Extravagant, maar verfijnd: dat is Dsquared2

Als modeliefhebber heb je vast en zeker al eens van Dsquared2 gehoord. Dit merk staat bekend om haar eigenwijze, maar wel verfijnde stijl. Je slaagt dus bij Dsquared2 als je bijvoorbeeld op zoek bent naar klassieke kledingstukken met een gek detail. Denk maar bijvoorbeeld aan mooi afgewerkte shirtjes met een uniek printje of jeans met een bijzondere wassing. Het leuke is dat je dankzij Dsquared2 kleding je persoonlijkheid kunt laten spreken!

Het ontstaan van Dsquared2
Dsquared2 is opgericht door de Canadese tweelingbroers Dan en Dean Caten, geboren in 1964. De naam Dsquared2 komt dan ook van de eerste letter van beide broers (Dan en Dean) in het kwadraat (oftewel squared), met het cijfer 2 erachter omdat ze een tweeling zijn. De broers vertrokken in 1991 naar Milaan om hun grote modedroom in vervulling te laten gaan. Na drie jaar hard werken lanceerden Dan en Dean in 1994 hun eerste herencollectie en dit werd meteen een groot succes. In 2003 kwam er ook een damescollectie aan. Inmiddels is Dsquared2 zeer populair geworden en veel grote sterren zoals Madonna, Travis Scott, Jamie Foxx en Cristiano Ronaldo worden ook regelmatig gespot in een kledingstuk van dit merk.

De stijl van Dsquared2
Dsquared2 zou je kunnen omschrijven als extravagant en verfijnd tegelijk. Dit klinkt misschien tegenstrijdig, maar dat maakt Dsquared2 ook juist erg uniek. Er zijn bijvoorbeeld shirts met het Dsquared2 logo in een apart lettertype en bijzondere kleuren. Houd je niet zo van opvallende printjes en felle kleuren, dan vind je ook een aantal klassieke stukken zonder poespas in de collectie. Eigenlijk kan iedereen wel slagen, aangezien Dsquared2 dus voor ieder wat wils heeft. Welk Dsquared2 kledingstuk je ook kiest, kwaliteit en vakmanschap staan hoog in het vaandel. De gehele productie vindt namelijk plaats in hun eigen ateliers in Italië, het land waar de broers groot zijn geworden in de modewereld.

Waar kun je Dsquared2 kopen?
Dsquared2 bestel je natuurlijk bij Beachim, dé modezaak die al ruim 40 jaar één van de meest toonaangevende multi-brand stores in Nederland is. Beachim koopt ieder seizoen de mooiste Dsquared2 stukken voor je in. Beachim verkoopt dus Dsquared2 shirts, sweaters, blouses, broeken, jassen en natuurlijk ook accessoires zoals tassen, riemen en petjes. Mix en match jouw favoriete Dsquared2 kledingstukken van het nieuwste seizoen. Daarnaast is er ook regelmatig sale op Dsquared2 stukken van de afgelopen seizoenen. Korting is altijd mooi meegenomen, dus neem ook zeker hier een kijkje als je Dsquared2 goedkoop wilt scoren!

(Partnerbijdrage)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin