Elke week een feestje met Desiree Bloemen en Planten

Desiree Groeneveld bij haar bloemenwinkel (Foto: PR)

(Advertorial) Alweer drie jaar zit Desiree Bloemen en Planten in het pand van voormalig Drogist ‘De Horn’ aan de Beethovenlaan in de Aalsmeerse wijk Hornmeer.

“Iets wat begon met de verkoop van bloemen in november 2020 vanuit de voortuin, mede door onze jongste telg Aiden, nam een enorme vlucht door toename van de vraag naar dagverse bloemen van een goede, zogenaamde A1 kwaliteit,” vertelt ondernemer Desiree Groeneveld. De vraag was volgens haar zo groot dat ze naast het exportbedrijf W. Tuning. BV, opgericht in 1931, een sprong in het diepe heeft gemaakt en zich in het pand naast de Hoogvliet aan de Beethovenlaan 54 heeft gevestigd.

“We begonnen met weinig. Een inpaktafel en bloemen, meer niet. Maar wat een succes werd dat. We zijn in drie jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardige bloemen- en plantenwinkel met alles wat erbij hoort. Of u nu komt voor een bos bloemen of voor de aanbieding ‘drie bossen voor tien euro’, een trouwerij heeft of een uitvaart: wij gaan voor u aan de slag. Met passie, service en liefde.”

Bloemetjes buiten
Het is voor Desiree elke week weer een feestje om letterlijk en figuurlijk de bloemetjes buiten te zetten.
Wat haar winkel onderscheidt van andere bloemenwinkels is dat zij op vrijdag en zaterdag open is van 9-17 uur. “Dat zijn de bloemendagen in deze regio,” aldus Desiree, “niet alleen weten mensen vanuit Aalsmeer ons te vinden maar er wordt ook door klanten uit Kudelstaart, Uithoorn, Mijdrecht, Vinkeveen, Amstelveen, Amsterdam, Almere, Hoofddorp graag een blokje omgereden.”

Verbinding
Wat volgens Desiree nog een extra dimensie geeft aan onze bloemenwinkel is de verbinding waar de winkel voor zorgt. “Er zijn al heel wat mensen die elkaar na jaren uit het oog verloren elkaar weer hebben gevonden bij ons aan de Beethovenlaan. Dat wij daar getuigen van mogen zijn maakt dit extra waardevol.
Zoals velen zeggen: het hele pleintje fleurt op als jullie open zijn.”

De winkel is desgewenst ook op afspraak open. “Een dokter die doordeweeks geen tijd heeft en vraagt of hij op zondag even mag komen kijken naar de planten voor zijn praktijk. Daar doen wij niet moeilijk over. Dat is net dat stukje extra service wat wij kunnen bieden.”

Door de weeks worden er door Desiree en haar medewerkers boeketten gemaakt op bestelling voor de gift shop van de Vermaat groep in het VU ziekenhuis. “Al met al groeien wij nog steeds en daar zijn wij best heel trots op.”

Instagram pagina
#bloemen_en_planten
Facebook pagina
Bloemen💐en Planten 🌱

 

5 reacties

 1. Voor mij het wekelijkse boeket
  En het gezellige praatje.
  Altijd super kwaliteit en verrassende boeketten.

 2. Prachtige bloemen en planten met mooie potten en vazen, populair zijn de mini boeketje met of zonder vaasje leuk en praktisch als kadootje voor oudere mensen.

 3. Heerlijke winkel
  Met bloemen maar ook mooie decoratie voor in huis.
  Lief en behulpzame mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel