(Advertorial) “Van oud naar nieuw,” noemt restaurant Jones het huidige maandmenu. In retro stijl, met stoelen uit grootmoeders tijd en servies van de bazaar, wordt de gast subtiel begeleid van menugerechtjes uit de jaren ’70 naar de ‘haute cuisinestijl’ van vandaag. Jones pakt uit met een verrassend avondje uit.
Chef kok Sabrina Hogerwerf en haar gedreven keukenteam staan van woensdag tot en met zondag klaar om de gasten te verrassen met mooie gerechten. Alles huisgemaakt. Vernieuwen en origineel zijn in zowel smaak als presentatie. Dat is de drijfveer.
Gastvrouw en eigenaresse Joany Voorn zegt het belangrijk te vinden dat het totaalplaatje klopt: “Van de inrichting tot de achtergrondmuziek, en van de drankjes tot de gerechten moet het goed zijn. De maand februari halen we daarvoor alles uit de kast. In elf gangen bezorgen we de gasten een avondvullende ervaring.”
Foto: het team van Jones, de sfeervolle inrichting van het restaurant. (Foto's Arjen Vos)
Eén reactie
Pas geweest met vrienden. Een hele avond onder de pannen en het verveelde geen moment. Elk kwartier weer een nieuwe verrassing. Een echte aanrader.