Ebury maakt impact in financiële sector

Duco Royaards (Foto Ton van Eenennaam)

AalsmeerVandaag geeft wekelijks een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Duco Royaards, ‘key partnership director’ van financiële dienstverlener Ebury.

Ebury biedt financiële diensten voor organisaties die internationaal zakendoen: Internationale Betalingen, Valutarisico afdekken & Handelsfinanciering.

Kneepjes van het commerciële vak
Duco Royaards is geboren in Bussum en woont vanaf zijn negentiende in Amsterdam. Hij volgde de studie commerciële economie en is een frequent sporter. Tennis, voetbal, kickboksen en fitness worden wekelijks met elkaar afgewisseld. Ten tijde van zijn studie, kreeg hij de kans om in een commerciële rol te starten bij de nieuwe Nederlandse bank Knab waar hij de eerste klant mocht verwelkomen en gedurende zeven jaar de kneepjes van het commerciële en financiële vak leerde. Via werk in de hypotheeksector kwam hij begin 2023 bij Ebury terecht waar hij verantwoordelijk is voor het opzetten en uitbreiden van alle partnerships. Ebury helpt wereldwijd meer dan 45.000 organisaties met hun internationale betalingen en valutarisico management.

Ebury, diensten en USP
Ebury is in 2009 opgericht en uitgegroeid tot een organisatie met 31 kantoren wereldwijd en 1400 medewerkers, waarvan 70 in Nederland. In 2014 heeft Ebury zich in het financiële hart van Nederland gevestigd, met een kantoor op de Zuidas in Amsterdam. Ebury biedt een combinatie van onderscheidende producten, expertise, persoonlijke service en hoogwaardige technologie. Of het om een eenmanszaak gaat, een NGO of een wereldwijd e-commerce bedrijf, Ebury’s diensten zijn ontwikkeld om bedrijven van ieder formaat te ondersteunen met hun internationale betalingen, valutarisico management en handelsfinancieringen.

Toegevoegde waarde
Duco: “Veel MKB-bedrijven blijven in eerste instantie bij hun huidige grootbank bankieren wanneer ze buiten de eurozone gaan handelen. Als we in contact komen met deze bedrijven, merken ze dat er meer mogelijk is en dat we vaak veel toegevoegde waarde kunnen bieden, waarbij proactieve aandacht, flexibele producten en scherpe prijzen de doorslaggevende factor zijn. Dat Ebury nu wereldwijd ruim 45.000 klanten bedient, geeft wel aan dat we echt impact hebben gemaakt in deze sector.”

Uitdagingen en toekomst
Een uitdaging voor Ebury is om in deze snelgroeiende fintechwereld steeds de juiste mensen op de juiste plaats te hebben. “Professionals op veel aandachtsgebieden vergen permanente scherpte binnen de organisatie. Daarnaast is het blijven doorontwikkelen van onze technologie en gebruiksgemak voor klanten een grote focus van Ebury,” aldus Duco die verder aangeeft dat een nog uitgebreidere wereldwijde dekking en het lanceren van nog meer financiële producten die inspelen op de klantbehoefte ook hoog op de prioriteitenlijst van Ebury staan.

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer
“Omdat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe passende samenwerkingen, is een lidmaatschap van de Businessclub een mooie gelegenheid om met het mooie en uitgebreide netwerk in contact te komen. Daarnaast zijn al diverse Businessclubleden klant bij Ebury en voetbalt onze analist Tim Pothoff al jarenlang bij de FC.”

Mail: duco.royaards@ebury.com
Telefoon: 0646422756
www.ebury.nl
www.linkedin.com/company/eburyfintech
www.instagram.com/ebury_fintech

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin