Duif International ontvangt college

Weer een werkbezoek van de wethouders. Dit keer ging de trip, net als de laatste keer, richting Green Park, want Duif International werd bezocht. B&W bezoekt regelmatig bedrijven om te zien wat er leeft en te horen wat ze belangrijk vinden.

Het bedrijf doet zaken in de import en export van bloemisterij- en giftartikelen en Home & Garden-spullen. Dit onder andere voor de detail- en groothandel. Het hoofdkantoor werd bezocht, de showroom en de cash & carry Green Park. Directeur John Duivenvoorden leidde de wethouders rond.  

Continu groeiend 
Duif International heeft ook een cash & carry en showroom Close2real voor zijdebloemen bij Cultra in de bloemenveiling. Daarnaast heeft het bedrijf een groot distributiecentrum in Polen en een inkoopkantoor in Hong Kong. In 1956 is het internationale bedrijf opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een continu groeiende organisatie met wereldwijd meer dan zeventig medewerkers en meer dan 40.000 producten.

Wethouder economische zaken Ad Verburg vindt het, zoals blijkt uit een gemeentelijk persbericht, mooi dat dit internationale bedrijf gestuurd wordt vanuit Green Park Aalsmeer. “Slechts vijf minuten van Schiphol en dus goed bereikbaar voor internationale klanten. Voor de vrachtwagens centraal gelegen met de A9, A4 en A2.”

Foto:  Directie van Duif International en het College van Gemeente Aalsmeer in de showroom tussen de kerstproducten. (foto gemeente)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel