Donderdag weer netwerken met een knipoog

Morgenavond kunnen ondernemers en werkzoekenden weer naar de netwerkbijeenkomst van @BorrelAalsmeer bij Restaurant Welkom Thuis. ‘Netwerken met een knipoog’, zoals organisator Ingrid Claasen het altijd noemt. Ideeën opdoen, ervaringen uitwisselen, contacten leggen en gezellig bijkletsen met bekenden.

Iedere maand krijgt een kunstenaar de mogelijkheid zijn of haar werk te laten zien. Deze keer zal Liesbeth van Welbergen van Welbel Art vier kunstwerken exposeren. De fotografie is morgen in handen van Hilde Halvorsen Fotografie en De Bruijn Videoproducties gaat iedereen letterlijk uitnodigen voor zijn open dag op 1 november.

Verloting
Actrice en presentatrice Odette van der Molen maakt cabaret op maat en gaat morgenavond een netwerksketch opvoeren. Maar het programma begint met vijf korte pitches van bedrijven die graag willen vertellen wat ze kunnen bieden. De techniek is weer in handen van RAV Media en alle aanwezigen worden netjes welkom geheten door de gastvrouwen van MBO College Airport uit Hoofddorp.

Onder de netwerkers worden iedere maand prijzen verloot en deze keer twee reanimatietrainingen namens Walter Mars Arbo Trainingen, een Fairtrade kerstpakket van de Wereldwinkel, een softshell jack met borduring van de bedrijfsnaam namens AVN Arbo Veiligheidscentrum Nederland en een gratis maandadvertentie op de website van Borrel Aalsmeer.  

Toegang
De toegang is gratis en aanmelden is niet verplicht, maar kan wel. Op de website van @BorrelAalsmeer staat ook een ‘smoelenboek’ waarbij je kunt zien wie er zoal naar de borrels komen.

Volgende maand, 13 november, viert @Borrel Aalsmeer haar tweejarig bestaan. Dan begint het feestelijk programma al om 14.00 uur. 

Foto: Veel netwerkers komen op @BorrelAalsmeer af (foto Arjen Vos)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel