Deen spekt kas van sportclubs

Supermarkt Deen, in augustus geopend, kan niet meer stuk bij een aantal sportverenigingen. Een actie waarbij het winkelend publiek muntjes in een glazen buis mocht deponeren, leverde voor vier clubs een leuk bedrag op. Afgelopen zaterdag waren supermarktmanagers Robin van den Berg en Bastiaan Sander naar de kantine van FC Aalsmeer gekomen om de geldbedragen symbolisch te overhandigen.

Wie in de actieperiode boodschappen deed bij Deen aan het Molenpad, kreeg bij een bepaald bedrag een kortingkaart voor een product en een muntje. Dat muntje kon in een van de glazen buizen worden gestopt. Elke buis correspondeerde met een vereniging. Er kon een keuze gemaakt worden uit Oceanus, All Out, Basketbalvereniging Aalsmeer en FC Aalsmeer. 

Na het tellen van de muntjes werd een verdeling van de schenking gemaakt. De basketballers ontvangen een bedrag van € 514,61, tennisvereniging All Out krijgt € 779,45, Oceanus € 985,04 en FC Aalsmeer € 1547,09. Vertegenwoordigers van de clubs waren zeer ingenomen met de genereuze schenking van de nieuwe Aalsmeerse supermarkt.

Foto's Arjen Vos (AV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel