Deen ontvangt nieuwe klanten met open armen

Met het doorknippen van een rood lint vanmorgen om half negen is Aalsmeer-Centrum een nieuwe supermarkt rijker geworden. De officiële opening werd uitgevoerd door wethouder Ad Verburg en Fons Deen, zoon van de oprichter van het familieconcern. Het feestelijke moment vond plaats terwijl de eerste klanten al verkennend met hun vederlichte boodschappenkarretjes door de paden liepen.

Waardering
Verburg sprak in een kort openingswoordje zijn waardering uit voor de ondernemersgeest van de firma Deen. “Dat de familie Deen hier zijn 69e winkel opent, is alleen maar gelukt door heel hard te werken met elkaar. Het is uniek dat een familiebedrijf in 80 jaar zo snel gegroeid is en op deze wijze zijn wortels in de gemeenschap plant,” aldus de wethouder.
Aanwinst
Behalve lof voor de firma Deen waren er ook complimenten voor bouwbedrijf Van Berkel en architect Pannekoek die verantwoordelijk zijn voor de nieuwbouw in dit deel van dorp. Niet alleen wordt de supermarkt een aanwinst genoemd, het hele complex wordt beschouwd als een sierraad voor het dorp.
 
Soesjes
De klanten werden vandaag welkom geheten met koffie en gebak en kregen bij een besteding van 20 euro een doos slagroomsoesjes cadeau. Die actie geldt overigens nog tot en met zaterdag.
 
Tevreden
Manager Robin van den Berg kijkt aan het einde van de eerste dag zeer tevreden terug. “Het is ongelooflijk goed verlopen en we zijn blij met de vele positieve reacties. Wat we tot nu toe gehoord hebben: ‘ruime winkel, lekker licht, netjes ingericht, vriendelijk personeel en scherpe acties.’
Zo verloopt de kennismaking met de nieuwkomer allerhartelijkst waarmee Deen een prima indruk achterlaat.
 
Foto boven: Ad Verburg en Fons Deen knippen het lint door en verklaren daarmee de supermarkt voor geopend.
Foto's onder: Het stoepje blijkt nog een obstakel maar binnen no-time is een (tijdelijke) oplossing gevonden.
Foto’s Arjen Vos (AV)   

Lees vorig bericht

Voetballers voor het eerst als ‘FC Aalsmeer’ aan de bal

Lees volgend bericht

Selfie maken, Feestweekkaarten winnen


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *