‘De smile van Mixt Creations’

Advertorial. Mixt Creations is op zoek naar een fulltime logistiek medewerker die inkomende en uitgaande goederen controleert, deze in de opslag zet en/of verzendklaar maakt en naar onze klanten brengt. Weet jij van aanpakken en zie jij logistiek als een uitdaging? Dan is dit dé baan voor jou!

Wat wij bieden
Mixt Creations ontwikkelt en creëert verrassende groene cadeaus die bij mensen een smile op het gezicht doen verschijnen. Hiervoor zoeken wij nieuwe enthousiaste collega’s die met ons willen werken aan ‘de smile van Mixt Creations’. Samen ontdekken we waar jouw talenten en uitdadingen liggen en hoe jij én wij deze kunnen inzetten en verbeteren, zodat jij uitgedaagd wordt om een vaste waarde te worden voor ‘de smile van Mixt Creations’.

Wat wij vragen
Jij bent klantgericht, georganiseerd, wil werken in teamverband en gericht op resultaat. Meer weten over ons of over de functie? Neem dan contact op met Annalies Eijkhout (06-50261442). Sollicitatie met cv en motivatiebrief kun je sturen naar (a.eijkhout@mixtcreations.nl) en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Mixt Creations
Legmeerdijk 313, Aalsmeer
mixtcreations.nl

(Foto Mixt Creations)

Lees vorig bericht

Wethouder Van Rijn helpt het land in crisistijd

Lees volgend bericht

Het einde van De Oude Veiling als huiskamer?


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *