
De mannen die schuil gaan achter de gestileerde portretten in het logo zijn Steffen Mur en Danny van Duijnen. De twee jeugdige dertigers maken hun naam volledig waar. Enthousiast en met flair runnen ze al zes jaar de zaak. Steffen de keuken, Danny de bediening.

Niets te kort
Wekelijks staan er wisselende gerechten op ‘het bord’. Het drie gangen verrassingsmenu voor een aantrekkelijke prijs bijvoorbeeld. “Vooral leuk voor mensen die eens iets anders willen proberen dan de standaardgerechten,” zegt Steffen, “voor een redelijke prijs een avondvullend programma waarbij je uitgebreid kan eten en waaraan je echt niets te kort komt. Maar we hebben ook onze toppers. De gewokte ossenhaaspuntjes met Oosterse groente, daar komen mensen echt voor terug.”

De Jonge Heertjes houden van diversiteit en hebben oog voor detail. Verse rozen op tafel leveren het bewijs voor die stelling. In de keuken wordt ambachtelijk werk geleverd. Hamburgers, rijkelijk gevulde maaltijdsalades en desserts om de vingers bij op te eten. De cheesecake met bosvruchtentopping bijvoorbeeld. Een echte topper volgens Steffen.
Het restaurant is ruim opgezet maar toch knus, ademt een huiskamersfeer uit en kent een fijne akoestiek. Met mooi weer is het terras open en kunnen de gasten plaats nemen op de loungebanken onder de luifel. Daar kan het tot laat op de avond bijzonder gezellig zijn.
Hotel restaurant de Jonge Heertjes
Raadhuisplein 16
1431 EH Aalsmeer
0297 325551
www.dejongeheertjes.nl
235