Christiani presenteert nieuw concept met uitgebreide menukaart

Italiaans restaurant Christiani Vino e Cibo in Aalsmeer, gelegen langs de oevers van de Westeinderplassen, kondigt vandaag aan dat het zijn wijnbar op de bovenste verdieping zal transformeren in een authentieke Osteria. Om gasten kennis te laten maken met dit vernieuwde concept kunnen zij vanaf woensdag 17 mei een maand lang genieten van een heerlijk Italiaans drie- of viergangen diner voor een speciale kennismakingsprijs vanaf €34,50.

De Osteria zal een uitgebreide menukaart aanbieden met zowel klassieke als moderne gerechten, geinspireerd door de authentieke Italiaanse keuken. Denk daarbij aan gerechten zoals steak tartare met zwarte truffel, zwaardvis gemarineerd in een campari-balsamico dressing, pasta met inktvisstoof, ravioli met boter en salie, lamsschenkel uit de oven en tagliata di manzo. Uiteraard zullen ook de welbekende tiramisu en sgroppino van Christiani niet op het menu ontbreken.

Gasten kunnen straks nog steeds genieten van het prachtige terras met uitzicht op het meer, en naast de nieuwe eetkaart blijft er in de osteria een aperitivi kaart beschikbaar met verschillende antipasti en taglieres om te delen tijdens een borrel met een van de vele Italiaanse wijnen die er op glas geschonken worden. Voor een heerlijke romeinse pizza verwelkomt Christiani u nog steeds graag in de pizzabar op de benedenverdieping van het restaurant.

Warme sfeer
De eigenaren zijn verheugd om deze nieuwe culinaire ervaring te introduceren: “We willen onze gasten een authentieke Italiaanse osteria-ervaring bieden en hen kennis laten maken met de rijke smaken en tradities van de Italiaanse keuken. Onze Osteria biedt een gezellige en warme sfeer, perfect voor zowel intieme diners als gezellige bijeenkomsten met vrienden,  familie en collega’s. Met het uitzicht, de borrelkaart en de meer dan 24 wijnen op glas blijft het ook de uitgewezen plek voor een verjaardag, jubileum of zomaar een borrel,” aldus Jorn Varenhorst

Reserveer een tafel vanaf 17 mei en profiteer van de speciale kennismakingsprijs van €49,50 voor een volledig Italiaans viergangendiner, inclusief antipasti, primi, secondi en dolci naar keuze. Het is ook mogelijk te kiezen voor een driegangen primi of secondi diner voor respectievelijk €34,50 en €39,50. Deze aanbiedingen zijn beschikbaar voor een periode van vier weken, dus reserveer snel om van deze culinaire aanbieding te profiteren.

Voor reserveringen en meer informatie over de Osteria kunt u terecht op de website: christiani-aalsmeer.nl.

(Partnerbijdrage, foto’s Christiani)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin