CarpentierMooren nieuwe sponsor jeugd FCA

Tijdens een officieel moment werd zaterdag een contract ondertekend waarbij Bouwplein CarpentierMooren zich als hoofdsponsor aan de jeugdafdeling van FC Aalsmeer verbindt. De naam van de toeleverancier voor de bouwsector was vanaf het begin van het seizoen al steeds meer zichtbaar bij de Aalsmeerse voetbalclub. Onder andere prijkt het bedrijfslogo op de shirts van de CarpentierMooren Champions League, de jongste voetballertjes binnen de club.

Namens FC Aalsmeer werd het contract getekend door voorzitter Eef Niezing en bestuurslid Arjan Levarht. Dirk Ploegstra, commercieel directeur van de onderneming tekende in het bijzijn van algemeen directeur Henk Carpentier namens Bouwplein CarpentierMooren. Het geheel gebeurde onder toeziend oog van twee spelertjes van de Champions League.

Met de drie jarige sponsorovereenkomst heeft FC Aalsmeer naast 123inkt.nl een tweede hoofdsponsor voor de jeugd aan zich weten te binden. Er is specifiek voor de jeugdafdeling gekozen, omdat Bouwplein CarpentierMooren maatschappelijk betrokken wil zijn bij de jeugd van FC Aalsmeer en zowel hen als de vereniging wilt ondersteunen.

Foto: blije gezichten na de ondertekening van het contract. (Foto FC Aalsmeer)

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel