Bouquetnet helpt Ruben Spaargaren richting Tokio

Bouquetnet heeft zich deze week als sponsor verbonden aan Stichting Ruben Spaargaren Tennis on Wheels. Bouquetnet, de op Greenpark gevestigde leverancier van boeketten, ondersteunt op deze manier de ambitie van Ruben Spaargaren om de wereldtop te bereiken in rolstoeltennis.

Op dit moment staat Ruben zestiende op de wereldranglijst en om in 2020 mee te doen aan de Paralympische Spelen in Tokio moet hij tijdens de kwalificaties die in juni 2019 starten een twaalfde plaats veilig stellen.

Peter Janmaat, directeur van Bouquetnet, zegt te zijn geraakt door de passie en het doorzettingsvermogen van Ruben. “Hij is niet met een handicap geboren, het is hem overkomen en hij knokt hard om de top te bereiken. Ruben is al zo ver gekomen in rolstoeltennis en heeft nog veel meer ambitie, dat is echt bewonderenswaardig.”

Bouquetnet zegt niet alleen te staan voor duurzaam ondernemen, maar ook voor maatschappelijke betrokkenheid. Dit geldt voor de werknemers maar ook daarbuiten. De goede doelen waar het bedrijf zich aan verbindt worden zorgvuldig gekozen zodat zeker is dat de sponsoring op de juiste plek terecht komt.

Foto: Ruben Spaargaren en Peter Janmaat (Foto Bouquetnet) 

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin