Boekhuis wint landelijke etalagewedstrijd

Het team van Boekhuis Aalsmeer doet altijd haar uiterste best om de meest originele etalages te maken. En dat is opgevallen bij de uitgeverstak van de ANWB. De voorjaarsetalage werd onlangs uitgeroepen tot de mooiste van het land. Eigenaar Constantijn Hoffscholte verdiende hiermee een reischeque.

De etalagewedstrijd stond in het teken van de ANWB Extra reisgidsen. In de maanden april en mei bracht het Boekhuis de bekende blauwe gidsen onder de aandacht door in de etalage verschillende landen- en stedenthema’s uit te beelden. “Zonder veel budget, maar met veel creativiteit en allerlei attributen zorgen we er altijd voor dat onze etalage opvalt,” aldus Hoffscholte.

Zo’n veertig boekhandels uit heel Nederland deden mee aan de wedstrijd, maar volgens de ANWB-vertegenwoordigers stak de Aalsmeerse boekwinkel er duidelijk bovenuit. Hoffscholte is blij met de  mensen die altijd weer voor de meest originele etalages zorgen. “Etaleuse Miekje, medewerkster Nanette en de hulpvaardige klanten Margriet en Nea verdienen een extra pluim voor hun werk.”

De uitreiking van de prijs werd feestelijk gevierd met koffie, taart en het welbekende Aalsmeerse turfje. De prijs is een opsteker voor de winkel en een motivatie om door te gaan met het creëen van mooie etalages. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel