Bijpraten met Berghoef over fiscale kansen

(ADVERTORIAL) Berghoef Accountants en Adviseurs organiseert weer zogenaamde ‘Onderweg-naar-huis-bijeenkomsten’. Ondernemers, DGA’s, investeerders, vermogende particulieren en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom op deze jaarlijks terugkerende bijeenkomsten. Deze vinden plaats op 9 en 17 november bij het kantoor van Berghoef Accountants en Adviseurs aan de Dorpsstraat 99 in Aalsmeer.

Begrijpelijke taal
De belastingadviseurs en accountants van Berghoef praten de aanwezigen bij over de aangekondigde fiscale maatregelen 2017. Er zijn veel wijzigingen en veranderingen die soms goede fiscale kansen bieden. Ook wordt ingegaan op de mogelijke valkuilen. In begrijpelijke taal, waarbij vaktechnisch jargon zoveel mogelijk achterwege wordt gelaten. Er zullen ook concrete fiscale tips worden besproken.

Van pensioen tot auto
Een greep uit de onderwerpen die zeker de revue zullen passeren:

Hoe kunt u als bedrijf anticiperen op gunstige wijzigingen in de VPB-sfeer? Hoe kunt u als DGA gebruik maken van een forse korting om het pensioen in eigen beheer te ontmantelen? Hoe kunt u optimaal gebruik maken van de belastingvrije schenkingsvrijstelling (max. EUR 100.000)? Hoe kunt u bij onbetaalde facturen versneld de BTW terugkrijgen? Welke auto-maatregelen zijn aangekondigd en is het wel of niet verstandig om dit jaar nog een nieuwe auto te kopen? Hoe kunt u als vermogende particulier de aanzienlijk verhoogde box 3-belasting omzeilen?

Gratis aanmelden
Na afloop wordt er een hapje en drankje geserveerd en is er volop gelegenheid om mede-ondernemers, relaties en de mensen van Berghoef zelf te spreken.

De bijeenkomsten beginnen om 15.45 uur en duren tot circa 18.00 uur. U kunt zich aanmelden via de website, via mail of telefonisch 0297-381212. Aanmelding is kosteloos.

Foto: Directie van Berghoef Accountants en Adviseurs, bestaande uit (van links naar rechts) Maurice Geurs, Rob Bakker en Patrick Verboom (foto Berghoef)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin