‘Big L’ vertrekt uit vertrouwde omgeving

“We gaan niet stoppen, zijn niet failliet en blijven gewoon lekker in de Zijdstraat.” De melding van Eveleens Makelaars in een advertentie dat het pand waarin de kledingzaak gevestigd is medio 2018 leeg opgeleverd wordt, is volgens vestigingsmanager Lillian Scheffer van 'Big L' geen reden voor paniek.

“We hebben al veel langer de wens om alles in de winkel gelijkvloers te hebben. Nu het huurcontract volgend jaar afloopt, hebben we besloten uit te kijken naar een andere locatie,” aldus Scheffer.

Geen geheim
Met verschillende leegstaande panden in de Zijdstraat is het voor kledingzaak 'Big L' uitkiezen geblazen. Waar de voorkeur van het Big L-management precies naar uitgaat wil Scheffer liever nog niet prijsgeven. “We zoeken iets van dezelfde grootte als waar we nu zitten. We hebben nog wel even te gaan tot de zomer,” aldus de manager.

De 'Crazy Days' die 'Big L' vanaf vandaag tot en met zondag beleeft, zouden dus best wel eens een van de laatste kunnen zijn in het huidige pand waar de firma begin jaren '90 zijn intrede deed. Maar de kledingzaak kennende, komen er nog genoeg dagen met spectaculaire aanbiedingen.

Ed Kriek Optiek
Het pand waar Scapino zat wordt momenteel gereed gemaakt voor Ed Kriek Optiek. De opticien laat middels mansgrote posters aan het raam weten dat de huidige winkel verbouwd gaat worden en dat er daarom tijdelijk intrede wordt gedaan in de Zijdstraat.

Foto's: het pand van 'Big L' komt met ingang van medio 2018 leeg, Ed Kriek verhuist binnenkort tijdelijk naar de voormalige winkel van Scapino. (Foto's Arjen Vos)

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel