Biemond & van Wijk in finale ondernemersverkiezing provincie

Na Dutch Flower Group en Waterdrinker staat er weer een Aalsmeer bedrijf in de finale van de ondernemersverkiezingen in Noord-Holland. Biemond & van Wijk is genomineerd in de categorie MKB-groot.

Het bedrijf is dealer voor verkoop en service van Mercedes-Benz personenauto’s en bedrijfswagens in de regio en is daarnaast tevens dealer van de Smart en van Mitsubishi Fuso bedrijfswagens.

Aalsmeer familiebedrijf
In 1995 heeft Jacco Biemond het bedrijf overgenomen van zijn vader J. Biemond senior. Het Aalsmeerse familiebedrijf, dat in 1963 in de Dorpsstraat is begonnen, is volgens de jury een goed voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De klimaatbeheersing van het pand wordt volledig verzorgd door een efficiënt systeem van warmte-koude-opslag.

In 1998 volgde de fusie met collega-dealer Van Wijk Kennemerland en inmiddels telt het bedrijf vier vestigingen in Aalsmeer, Haarlem en Schiphol. Met daarnaast de exploitatie van drie tankstations en een multi-merk-schadecentrum, direct gelegen naast de vestiging aan de Lakenblekerstraat, bieden ze werk aan 155 mensen. De onderneming heeft een sterke regionale uitstraling in een groot gebied.

Stemmen
Wethouder economische zaken Ad Verburg is trots dat er weer een Aalsmeer bredrijf in de provinciale finale staat.  “Biemond & van Wijk is een mooi en duurzaam bedrijf dat Aalsmeer op de kaart zet. Uit heel Nederland komen klanten zelfs hier auto’s kopen, omdat de service zo goed is. Een bedrijf om trots op te zijn. Dus stem op Biemond & van Wijk, zou ik zeggen.”

Stemmen op het Aalsmeerse bedrijf kan via de website van de Ondernemer van Noord-Holland.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel