Beleef activiteitenlocatie Het Schwarzwald

(Anti)slipcursus bij Het Schwarzland (Foto pr)

Bent u op zoek naar dé locatie voor een perfect personeels- of jubileumfeest? Dan bent u bij activiteitenlocatie Het Schwarzwald in het Overijsselse Rijssen aan het juiste adres. Gave activiteiten, heerlijk eten en een spraakmakende interactieve pubquiz op een toplocatie zorgen gegarandeerd voor een unieke dag.

Neem nu de Schwarzwalder buggy bugxter tour. De snelheid, adrenaline en het gevoel van echte vrijheid maken deze activiteit razend populair.
Daarnaast is het voordeel dat we als één van de weinige buggy partijen voor een groot deel offroad rijden. Het cross gevoel komt namelijk pas écht tot z’n recht op de onverharde paden van het Twentse bosrijke landschap.

Of gaat de voorkeur naar een leerzame rijvaardigheidstraining. Deze is niet alleen leerzaam maar ook nog eens leuk. Tijdens de anti-slipcursus verbeter je de vaardigheden in de auto, zo ben je voorbereid op zware regenval, aquaplaning en onverwachte situaties. Gedurende de activiteit wordt er aandacht besteed aan diverse remtechnieken op verschillende typen wegdek; van uitwijken tot slippen en van remmen tot een noodstop.

U kunt ook kiezen voor een relaxte e-chopper tour door het bosrijke landschap. Lekker toeren met de milieuvriendelijke Elektrische scooter door bossen en heide. Rij door de prachtige omgeving en geniet van het uitzicht. Een andere optie is een uitdagende escaperoom. De thema’s van de escaperooms zijn Maffia, Wild West en WOII.

Kortom beleef’t beste personeelsuitje bij partycentrum Het Schwarzwald.

Het Schwarzwald
Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen

(gesponsorde bijdrage)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin