Alles klopt ‘In de Zotte Wilg’

De meivakantie is voor veel mensen begonnen. De terrasjestijd daarmee ook. Hoewel het weer deze week nog niet direct uitnodigt om eens lekker buiten te gaan tafelen, is het vooruitzicht wel aantrekkelijk. We zetten vandaag 'In de Zotte Wilg' in het zonnetje. Het café restaurant met uitzicht op de Westeinderplassen is voor veel Aalsmeerders een populaire bestemming voor lunch, diner of gewoon wat te drinken. Onderstaande advertorial is ook te lezen in de tabloid van de stichting Aalsmeer Westeinder Promotie.
 
[advertorial] ‘Vreemd’ op een grappige manier. Dat is ongeveer de betekenis van het woord ‘zot’. Nu niet meteen aan carnaval denken, daarmee heeft café restaurant ‘In de Zotte Wilg’ weinig affiniteit. Maar vreemd en grappig, daar kunnen ze wel wat mee, daar aan de oevers van de plas.
 
Vreemd is bijvoorbeeld alleen al de ligging. Wie stapvoets door het haventerrein rijdt, verwacht achter die stellingen met boten niet zo’n uitzonderlijk sfeervol en fraai gelegen restaurant te treffen. “De meeste gasten die hier voor het eerst komen zijn onder de indruk,” zegt eigenaar Peter Schwegler.
 
Het terras aan het water is een van de meest geliefde plekjes van Aalsmeer. Uit de wind, in de zon en het water aan de voeten. Genietend van een drankje, lunch of diner en bootjes die langs varen. Er is weinig fantasie voor nodig om daar het aantrekkelijke van in te zien.
 
Populair zijn het twee, drie of viergangenmenu voor een vaste prijs. Gekookt wordt met verse producten uit de eigen omgeving. De seizoenen worden gevolgd, de prijs is oké en de bediening rap en gezellig. Eigenlijk klopt alles ‘In de Zotte Wilg’.
 
Café Restaurant ‘In de Zotte Wilg’
Uiterweg 27a Aalsmeer
0297 324606
 
Foto (boven:) In de Zotte Wilg (onder:) Arjen Vos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel