Aftellen voor deuren meubelzaak voorgoed dicht gaan

Op 21 december gaan ze definitief dicht. De deuren van Outlet Homedezign, ook wel bekend als Carla de Klerk Interieur. Wie nog wil profiteren van designmeubelen tegen extreem lage prijzen, moet dus snel zijn. Het is nu of nooit…

Precies tweeënhalf jaar geleden maakte de huidige eigenaar, Guido de Klerk, bekend ermee te gaan stoppen. Dat hij het vervolgens nog tot eind 2017 heeft volgehouden was een verrassing. Zowel voor hemzelf als voor het dorp. Met de outlet bleek hij genoeg interesse te hebben aangeboord om de loop er weer in te krijgen. Helemaal toen de opheffingsuitverkoop enkele maanden geleden startte.  In drommen kwamen ze de winkel binnen. “Als het nou altijd zo druk was, zou ik misschien nog wel zijn doorgegaan,” liet Guido toen weten.

Maar zijn besluit stond vast. Guido heeft een mooie baan aangeboden gekregen in de vastgoedbranche en begint in 2018 aan een nieuwe carrière. Hij kijkt met veel plezier terug op zijn Aalsmeerse periode. Wat er met het pand gaat gebeuren, weet hij niet. “Het is een mooi pand met voldoende mogelijkheden. Het is te hopen voor Aalsmeer en het centrum dat er een mooie onderneming in komt.”

Foto: Guido de Klerk neemt het er nog even van. Na 21 december is hij klaar in Aalsmeer. Tekst en foto's Arjen Vos.

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel