Accuraat Verhuur trots op nieuwe aanschaf

(Foto Accuraat)

Door: redactie. Dankzij de aanschaf van een nieuwe vrachtwagen met een lengte van 25 meter en 25 centimeter kan Accuraat Verhuur haar transportdiensten voortaan efficiënter en duurzamer aanbieden.

Deze zogenaamde LZV (Lang Zwaar Voertuig)is een vrachtvoertuig met een langere en zwaardere samenstelling dan gangbaar. Met een LZV kan er per rit 55 procent meer lading worden vervoerd hetgeen leidt tot een efficiënter transport en minder kosten per kilometer.

Accuraat verhuurt regelmatig materialen over de grens, waardoor er met meerdere trailers vol voor grote evenementen naar het buitenland werd gereden. Het gebruik van een LZV zal er volgens de trotse party verhuurder voor zorgen dat het bedrijf minder vrachtwagens hoeft in te zetten en er daardoor minder ritten nodig zijn om dezelfde hoeveelheid lading te vervoeren. Op die manier leidt het gebruik van LZV’s tot minder CO2-uitstoot.

Eén reactie

  1. Top Rick, ik had hem al een poosje geleden gezien, jammer dat er dan op het Greenpark gewoon 30 km wegen zijn aangelegd waar deze super auto’s niet mogen komen, dus blijven wij gewoon lekker veel CO2 uitstoten en met veel meer vrachtwagens heen en weer rijden……… want in de plantenhandel rijden er ook van deze mooie dingen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin