Aalsmeer heeft eigen Miljonair Fair

‘Heemhorst aan het water’. Dat is de naam van het event dat afgelopen zaterdag plaatsvond op Oosteinderweg 123. In deze showroom verkoopt de firma Heemhorst jachten van Long Island en sloepen van Jan van Gent. Vele watersportliefhebbers en andere bezoekers waren naar Heemhorst gekomen. Enthousiast gemaakt door de enthousiaste verhalen van vorig jaar en het gevarieerde aanbod.

Bezoekers werden met een elektrisch pendelvoertuig van de parkeerplaats naar het ‘epicentrum’ gereden waar hen een gastvrij onthaal wachtte. Behalve de prachtboten was er veel meer moois te zien, te proeven en te beleven.

Pronken
Ferrari’s en Lamborghini’s stonden hier te pronken. Er mocht zelfs even achter het stuur gezeten worden. Maar ook waren er heerlijke hapjes en drankjes, een wijnproeverij, demonstraties bloemschikken en diverse ondernemers die hun collecties toonden op gebied van mode en sieraden. Het was een soort Miljonair Fair in het klein.

De hoofdmoot bestond echter uit het bezichtigen van de boten. Zowel in de hal als in het water lag er veel moois. Het deed de liefhebber watertanden. En ook al is de aanschaf ervan niet voor iedere bezoeker weg gelegd, erover fantaseren kan altijd.

Foto’s Arjen Vos (AV)  

Lees vorig bericht

Passe-partout Feestweek bij Vrijdagavondcafé

Lees volgend bericht

Het heeft met voetbal niks te maken


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *