Zware wedstrijd VZOD tegen koploper Velocitas

De Kudelstaartse korfballers van VZOD/FIQAS waren afgelopen weekend te vinden in Leiderdorp, waar een zware wedstrijd tegen Velocitas stond te wachten. VZOD strijdt voor lijfsbehoud in de tweede klasse. Een behoorlijke klus om op bezoek bij de koploper te winnen. Dit bleek uiteindelijk ook zo te zijn. Velocitas bleek een maatje te groot, 23-11 als resultaat.
 
VZOD begon vanwege een aantal blessures niet in de sterkst mogelijke opstelling, maar wel vol goede moed aan de wedstrijd. Velocitas begon erg sterk. Na een kwartier spelen keken ‘de blauwzwarten’ al  tegen een  9-1 achterstand aan. VZOD kon zich uiteindelijk  herpakken om zo met een 10-7 achterstand te gaan rusten.
 
Geloof
Na deze goede periode was er geloof in een sterke tweede helft. Velocitas wilde daar alleen niet aan mee werken. Het waren vooral de heren van de ploeg uit Leiderdorp die keer op keer de korf scherp in het vizier hadden. Na deze zware helft voor VZOD stond er aan het einde 23-12 op het wedstrijdformulier.
 
Volgende week speelt VZOD tegen Oranje Nassau, dat tweede staat op de ranglijst. Het belooft wederom een pittige wedstrijd te worden.
 
(foto VZOD)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel