Zinderend finaleweekend All Out Open

Nog een laatste wedstrijd en het WK voetbal zit erop en in Frankrijk is de Tour alweer bijna halverwege. Tennisliefhebbers kunnen hun hart dit weekend ophalen op de banen van All Out. De actieve beoefenaars werken zich daar in het zweet om het Dutch Flower Open-toernooi van All Out te winnen.

De eer om als toernooiwinnaar het evenement te verlaten is natuurlijk maar voor een enkeling weg gelegd. Zaterdag werden de halve finales gespeeld, vandaag wordt het toernooi beslist.

Nieuw
Nieuw is dat er gespeeld wordt volgens het zogenaamde actuele rating systeem. Daardoor liggen de speelsterktes dichter bij elkaar en zijn de spelers nog meer aan elkaar gewaagd.

Het beloven deze zondag dan ook zeer enerverende finales te worden. Uiteraard is iedereen van harte welkom op het sfeervolle tennispark in de Sportlaan om mee te leven met de finalisten en vele mooie wedstrijden te bekijken.

Foto: wedstrijdfragment van de halve finale heren dubbel tussen het duo Jan Aufenacker en Patrick Kroon uit Mijdrecht en Marco Burgers en Ronald Robbe van All Out. De Aalsmeerders verloren tamelijk kansloos met 6-2/6-1. Zie ook de galerij

Foto's Arjen Vos (AV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel